XX REZERVA PLASA PVA LONG CAST KLCFW L=5M KORDA

37,13 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A.KLCHR5

Sistemul Longchuck PVA

Iată Danny Fairbrass pe de ce a dezvoltat sistemul Longchuck: "Eu pescuiesc pe distanţe mari, pe mai multe ape și știu că mulți dintre voi o fac şi ei, de aceea am decis să producem Longchuck Funnelweb - versiunea cu diametru mai mic faţă de toate sistemele PVA existente. Deci având un sac de PVA foarte svelt, cu un momeală super-atractivă ce este ataşată de cârlig, vă pot garanta că montura nu se va încurca pe lansare.
Am învățat de la filmările subacvatice la care se foloseşte o gramadă de momeală pe o zonă relativ mare, va fi literalmente un ajutor în câteva minute, dacă peștii sunt acolo și în starea de hrănire, chiar dacă aceştia nu sunt crapi. Dacă foloseşti nădirea pe zonă mare, indiferent cât de bun eşti la aruncarea bilelor de boilies, yona de împrăştiere este mare iar probabilitatea ca peştele să găsească momeala de cârlig la scurt timp de la aruncare este destul de redusă.
Așa că, pe scurt, folosind un singur săculeţ de momeală puteţi crește șansele de a avea trăsătură oferind desigur un răspuns rapid dacă peștii sunt în zonă.
Fiind doar de 15 mm în diametru Long Chuck Funnel Web este uşor de aruncat fiind perfect pentru pescuitul la toate genurile și pe tot felul de structuri. În nămol se va opri deasupra, fără să se scufunde în mâl putând fi trasă până în capătul mâlului, ajutând la obţinerea reyultatelor optime.
Pe teren tare asigură legătura directă cu cârligul având un răspuns rapid pe trăsătură și în buruieni vă puteți asigura că momeala de cârlig nu se scufundă între buruieni.

- Lungime 5m