MINN KOTA MOTOR ELECTRIC ENDURA MAX 45 12V

1.996,35 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.901544

Endura nume alocat acestui model ca si persistență și de performanță. Disponibil pentru toți proprietarii de ambarcațiuni și fiabilitate extremă a acestor motoare au demonstrat bunurile.

Tehnologia digitală Maximizer ™ prelungește durata de viață a bateriei de până la cinci ori, ținându-vă pe apa mai mult. Puterea data de Digital Maximizer vă ține pe apă până la cinci ori mai mult la o singură încărcare, astfel încât obțineți mai mult timp pe apă, și mai mult timp pentru a prinde pește. Pârghia de blocare oferă fixare solida de montare, mai puternica decât monturile convenționale iar materiaul compozit special rezista la deformare și deteriorarea UV. Ideal pentru ambarcațiuni mai mici, setări de viteză variabilă permit viteze specifice cu undițe tractate să fie stabilite și menținute pentru prezentări ademeni adecvate în timp ce livrarea de control superior barca. Maner telescopic reglează pentru o utilizare confortabilă de boaters de toate dimensiunile. Arbore compozit extrem de durabil. Indicator de baterie în capul motorului vă permite să știi cât de mult de viață a bateriei le-ați lăsat.
Cu toate modelele Endura Max veti simti diferenta intre variantele clasice de motoare electrice si aceasta serie noua.

Caracteristici:
Model: Endura Max 45
Alimentare: 12 volti
- levier telescopic pentru control sporit;
- arborele eliciei din compozit pentru rezistenta la coroziune;
- sistem Digital Maximizer ™ optimizează puterea si mareste durata de viață a bateriei și reduce riscul incalzirii execsive a motorului.
- elicie cu profil pentru un plus de putere la inaintarea
- indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei.
- sistem Cool Quiet Power - mai rece si mai silentios. Bobinarea in spire foarte mari disipa rapid căldura, rezultând putere extinsă și durabilitate mai mare bateriei. Rulmentul unic reduce frecarea si zgomotul care sperie peștele.
- arborele compozit este mai rezistent decât oțelul - se îndoaie la impact și nu se va rupe