arma aer comprimat GAMO PUSCA AER CFR WHISPER IGT 5,5MM

1.456,77 lei TVA inclus

Cod producator: GAMO G.6110007355.IGT

Garma CFR Whisper IGT, prima carabină cu ​​șeavă fixă ce încorporează ultimele progrese tehnologice de la Gamo. Dispune de sistemul IGT ™ (Inert Gas Technology), un nou sistem de încărcare pneumatică care înlocuiește arcul tradițional cu un capac de percuție, ceea ce duce la un efort de încărcare constant, mai puține vibrații și un „timp de blocare” mai scurt. De asemenea, încorporează SWA ™ (amortizorul de șoc),exclusiv Gamo, care datorită celor 3 părți amovibile pot amortiza reculul cu 74% în comparație cu modelul standard. Declanșatorul său include tehnologia SAT ™ (Smooth Action Trigger),exclusivă Gamo și oferă o senzație clară, relaxată, care permite controlul loviturii pentru o precizie mai bună. Sistemul Whisper este un amortizor de sunet integrat, care asigură reducerea zgomotului cu până la 52% în comparație cu modelul standard.

Obrăzar reglabil, datorită manevrării sale ușoare, oferă o poziție mai confortabilă, care este complet adaptată poziției de tir. În cele din urmă, sistemul de ochire Truglo, care este un sistem original cu fibră optică.

Railil Reducing Rail ™: RRR ™ folosește o construcție din două piese din aluminiu, separate prin bolțuri duble de polimer pentru a absorbi undele de șoc. Odată montat pe șina de reducere a recoil-ului, tensiunile de recul la componentele interne sunt reduse cu aproape 100%.

* Viteza va varia în funcție de legislația fiecărei țări.

Specificatii:
Tip armă: Carabine
Model: Cal.5,5
Greutate: 3,1 kg