BLASER R8 BLACK 300WM

  • Distribuie pe:

18.983,70 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER V.BLR8BL.300WM.Q

Rapide, precise, sigure, ușor de folosit, fiabile și versatile. Nu sunt o înşiruire de cuvinte, sunt caracterisiticile arabinei semiautomate R8.
Rapidă - mişcarea rectilinie a închizătorului face ca reîncărcarea să se facă fără mişcări ample, schimbarea încărcătorului se face fără a urmări cu privirea, asftel că atenţia vânătorului nu este abătută de la ţintă.
Precisă - datorită cursei scurte a trăgacului, se poate miza pe un tir precis, patul carabinelor R8 oferind ergonomie şi comoditate la utilizare. blaser Saddle Mount este sistemul de prindere a lunetei extrem de precis, prin câteva mişcări, aceasta pputând fi montată şi demontată fără reglaje ulterioare.
Sigură - de jumătate de secol sistemul de asigurare pentru armă Blaser este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure.
Ușor de folosit - design unic, cu ţeavă mai scurtă decât la armele convenţionale, acest lucru oferind un avantaj important la parcurgerea distanţelor lungi; R8 poate fi desfăcută sau asamblată la nevoie, în câteva secunde fără a influenţa punctul de impact.
Fiabilă - toate componentele metalice pentru R8 sunt din material inoxidabil, iar construcţia închisă împiedică pătrunderea murdăriei în camera cartuşului.
Versatilă - un avantaj important pentru un vânător: capacitatea de a folosi o singură armă oriunde în lume, doar prin schimbarea țevilor, a capului închizător - funcţie de calibru.

- Calibru: 300Wm; - Lungime ţeavă: 58 cm; - Grupa ţevilor Magnum - Capacitate: 4+1 cartuşe;

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 300Win.Mag