XX CARAB.BLASER R8 LUXUS LH 30.06

  • Distribuie pe:

22.134,30 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER V.BLR8LX.3006.01.Q

Rapide, precise, sigure, ușor de folosit, fiabile și versatile. Nu sunt o înşiruire de cuvinte, sunt caracterisiticile arabinei semiautomate R8.
Rapidă - mişcarea rectilinie a închizătorului face ca reîncărcarea să se facă fără mişcări ample, schimbarea încărcătorului se face fără a urmări cu privirea, asftel că atenţia vânătorului nu este abătută de la ţintă.
Precisă - datorită cursei scurte a trăgacului, se poate miza pe un tir precis, patul carabinelor R8 oferind ergonomie şi comoditate la utilizare. blaser Saddle Mount este sistemul de prindere a lunetei extrem de precis, prin câteva mişcări, aceasta pputând fi montată şi demontată fără reglaje ulterioare.
Sigură - de jumătate de secol sistemul de asigurare pentru armă Blaser este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai sigure.
Ușor de folosit - design unic, cu ţeavă mai scurtă decât la armele convenţionale, acest lucru oferind un avantaj important la parcurgerea distanţelor lungi; R8 poate fi desfăcută sau asamblată la nevoie, în câteva secunde fără a influenţa punctul de impact.
Fiabilă - toate componentele metalice pentru R8 sunt din material inoxidabil, iar construcţia închisă împiedică pătrunderea murdăriei în camera cartuşului.
Versatilă - un avantaj important pentru un vânător: capacitatea de a folosi o singură armă oriunde în lume, doar prin schimbarea țevilor, a capului închizător - funcţie de calibru.
Varianta R8 Luxus are patul model bavarez cu obrăzar, pad „Old English” , sistem ochire „Contrast” , platini gravate (la alegere model selectat din programul custom, piesele din lemn de nuc Grade 4, sistem de ochire contrast).

- calibru: 30.06Sprg.;
- lungime ţeavă: 65 cm;
- Grupa ţevilor Standard - capacitate: 3+1 cartuşe;
- calitate lemn: Grade 3. - Versiune pentru mâna stângă.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 30.06SPRG