BLASER R8 LUXUS 30.06 SEMIWEIGHT

  • Distribuie pe:

21.244,77 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER V.BLR8LUX.3006.02

SIGURE - Oferă siguranță maximă, datorită sistemului inovator de armare, fără a fi nevoie de mutarea mâinii de pe crosă. De jumătate de secol, sistemul de armare Blaser este recunoscut ca unul dintre cele mai sigure.
PRECISE - Datorită caracteristicilor precise ale trăgaciului și timpului extrem de scurt de dare a focului, se poate miza pe un tir precis. De asemenea, forjarea la rece a țevilor și a camerei cartușului, asigură o calitate superioară a componentelor, care duce la o precizie foarte bună. Chiar dacă țeava este schimbată, sistemul Blaser asigură acest lucru fără afectarea preciziei. Țeava liber flotantă păs trează linia de ochire chiar și atunci când se încălzește datorită unei succesiuni rapide de focuri. Capul închizătorului, cu închidere directă pe țeavă, fără mișcare de rotație, contribuie la precizia crescută. Construcția specifică a patului disipă reculul orizontal în umăr, asigurând stabilitatea optimă.
RAPIDE - Reîncărcare rapidă, mișcare rectilinie a închizătorului, arma și privirea sunt îndreptate spre țintă permanent. Schimbul încărcătorului – rapid și simplu – poate fi manevrat „orbește”, magazia poate fi încărcată și prin partea superioară după montarea pe armă. Forța de apăsare pe trăgaci este de 650 g.
VERSATILE - Un avantaj foarte bun pentru un vânător este capacitatea de a folosi un singur model de armă indiferent de tipul de vânat prin schimbarea rapidă a țevii, în calibrul dorit, de la .222Rem. la .416Rem.Mag.. Fiecare țeavă este pregătită pentru Blaser Original Saddle Mount, cu care se poate monta orice model de lunetă.
UȘOR DE FOLOSIT - Designul unic mai scurt decât armele convenționale de același fel, datorită poziționării magaziei deasupra trăgaciului , se dovedește a fi un avantaj în toate situațiile de vânătoare. Combinația între lungime, greutate și echilibru stabilește un nou standard pentru armele din clasa ei. Depozitate în siguranță – gata într-o fracțiune de secundă. Pentru distanțe lungi de parcurs, este mai confortabil ca arma sa fie dezmembrată/dezasamblată. La nevoie, pușca poate fi montată, rapid, fără a influența punctul de impact.
FIABILE - Toate părțile metalice ale carabinelor sunt din material inoxidabil sau protejate împotriva coroziunii. Construcția închisă împiedică intrarea murdăriei în camera cartușului.

R8 Luxus - Pat bavarez cu obrăzar • Pad „Old English” • Sistem ochire „contrast” • Platini gravate, model selectat din programul Custom. Piese din lemn de nuc Grade 4.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 30.06SPRG
Lungime ţeavă: 52 cm
Lungime pat: 45 cm
Sistem de ochire: Clasic
Capacitate magazie: 4+1 nr.cartuşe
Greutate: * kg