arme de vinatoare romanesti

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

arme de vinatoare romanesti

Postby ion » Wed Feb 25, 2004 3:50 pm

as mai avea o intrebare daca oferiti arme de vinatoare romanesti (UMC) ce fel de arme (alice sau cu glont) si care sunt preturile?
va mutumesc.
ion
 

Postby arrow » Thu Feb 26, 2004 2:05 pm

Nu vindem nici un fel de arme romanesti dar nici nu prea inteleg de ce le simtiti lipsa.
Marius Cocarla
arrow
Site Admin
 
Posts: 846
Joined: Wed Oct 01, 2003 9:35 pm

arme romanesti

Postby Val Pangica jr » Thu Feb 26, 2004 5:13 pm

Din toate armele romanesti comercializate pina acum in Romania - se mai pot folosi numai 1 % - cele cu percutie pe rama - sunt interzise - cele adaptate -model 7,62 x 39 - sunt interzise prin ordin al MAAP ( discutabil ) ! Exista - din cite am inteles - si alte tentative de carabine 30.06 si de lise de 12 - dar din pacate - astazi nu mai stiu nimic de ele - sau poate nu sunt suficient informat . Nu am incredere in oferta de produse romanesti - cu toate ca avem potential in industria de armament pentru a oferi publicului larg arme bune si ieftine ! Se par eca momentan nu este posibil - deci ne orientam fie spre IJ-uri fie spre arme adevarate - de productie europeana
Val Pangica jr
 

arme romanesti

Postby ion » Thu Mar 04, 2004 12:02 pm

Nu as fi chiar asa de transant fata de armele de vinatoare romanesti, am avut ocazia sa trag citeva cartuse la o vinatoare de iepuri cu o arma cal. 12 (cu alice) si nu am avut nimic de comentat, s-a comportat bine. de asemenea am avut ocazia si am discutat cu un posesor al unei carabine 30.06 produsa de UMC care nu se plingea de arma ci de disparitia vinatului. Recunosc ca armele romanesti nu sunt asa de cautate existand si unele probleme de adaptare a firmei din Cugir in noua economie, dar poate cu disparitia monopolului statului fata de armele de vinatoare cineva se va gasi pentru modernizarea, creearea de noi modele si comercializare acestora.
ion
 

Postby darian » Sat Mar 06, 2004 11:16 am

am vazut o carabina de vanatoare romaneasca in calibru 30.06. arma era facuta la Cugir si cred ca se numea Dragana. era echipata cu o luneta IOR si pot sa spun ca pe mine m-a impresionat (dar nu prea am experienta in carabine). din cate am inteles de la proprietar armele se pot face in mai multe calibre dar nu se fac pentru oricine. era facuta acum 2 ani.
darian
 

carabina de Cugir

Postby florin » Tue Mar 23, 2004 2:59 pm

Cunosc un proprietar carabina 30-06 produsa la Cugir si a laudat arma. Am incercat si eu anul trecut sa-mi procur una dar m-am tot lovit de chestia "nu avem nici una pe stoc, dar veniti aici". Pretul era in jur de 15 milioane la magazinul de prezentare. Pana la urma, pentru ca nu am timp de plimbari, eu am preferat sa-mi cumpar una de la magazin, desi la pret aproape dublu.
florin
 

Postby florin » Tue Mar 23, 2004 3:04 pm

P.S. Am uitat sa scriu mai sus : marca pe care am cumparat-o este ZH.
florin
 


Return to Produse comercializate

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

Forum sustinut de www.arw.ro