LED LENSER P7QC 220LM/4XAAA + HUSA

  • Distribuie pe:

200,07 lei TVA inclus

285,81 lei

Cod producator: LED LENSER A8.Z9407.Q

Mic. Multifunctional. Fara compromisuri. LED LENSER® P7QC.

Atunci cand va alegeti echipamentul, sunteti atenti la functionalitate si la calitate. Noaptea nu va puteti permite sa faceti compromisuri. Acest lucru inseamna tot ce luati cu dumneavoastra trebuie sa va implineasca total scopurile si, daca este posibil, sa fie multifunctional. LED LENSER® P7QC ofera omana de ajutor noaptea, permitandu-va sa observati animalele salbatice fara sa le intrerupeti, sau sa gasiti mai usor o urma. Vanatorii si pescarii apreciaza lumina rosie care le permite sa verifice echipamentul fara sa piarda vederea nocturna. P7QC este proiectat special pentru a intruni exigente speciale la vanatoare si pescuit. Luminile multicolore Power LED in alb, rosu, verde si albastru. Cu lumina alba se ilumineaza pana la 220 lumeni pentru o distanta pana la 60 m si pana la 25 de ore.
Daca va place sa plecati cu un bagaj mic urmarind functionalitatea, LED LENSER® P7QC este piesa ideala pentru echipament.

LED LENSER® P7QC oferă posibilitatea de a selecta, printr-o rotire uşoară a regulatorului pentru modurile de iluminare, una dintre cele 4 culori luminoase. Cu cei până la 220 de lumeni* în modul de iluminare cu lumină albă, lanterna este adecvată şi pentru uzul zilnic.
ROŞU pentru menţinerea vizibilităţii pe timpul nopţii, VERDE pentru supravegherea animalelor sălbatice sau ALBASTRU pentru identificarea urmelor. Selectarea culorii este posibilă, de asemenea, în timpul funcţionării. Noul Prism-Diffuser unic asigură o distribuire optimă a luminii în toate domeniile reglabile ale lungimilor de undă.

- LED(s)Quantity /Model/Culoare : 1 x Multicolor Power LED
- Greutate (g) 175
- Lungime (mm) 132
- Diametrul capului (mm) 37
- Date tehnice
- Flux luminos (lm) Power 220 / Low Power 40
- Distanta fascicul (m) lumina alba Power/Low Power : 60/20
- Durata viata (h) lumina alba Power/Low Power: 3/25
- Rezerva energie (Wh) 3 7,2
- Tip baterie 4 x AAA
- Dispune de Smart Light Technology

Specificatii:
Tip: Lanterne
Aplicatie: de mana