GECO LUNETA 1-6X24 4A/IR/30MM

2.247,18 lei TVA inclus

Cod producator: GECO VG.2318921

entru toti cei care cauta o luneta de vanatoare, de buna calitate dar nu scumpa, GECO a devenit o optiune serioasa.
De curand, cunoscutul fabricant german de munitie, membru al concernului Ruag Ammotec a lansat propria serie de lunete de vanatoare.
Noile produse, lunete de vanatoare, sunt maniabile si compacte, convingand prin calitate optica si mecanica la un pret imbietor. In mod evident aceasta linie optica nu doreste sa concureaze fabricantii de top.
Lunetele de vanatoare GECO sunt dezvoltate pentru a corespunde nevoilor vanatorului european, oferind precizie tehnica si fiabilitate.
Intreaga serie dispune de tub de aluminiu aeronautic, dintr-o singura bucata cu diametru de 30 de mm. si un design modern.
Anodizarea dura a corpului lunetei, asigura buna protectie impotriva socurilor si a zgarieturilor ce pot interveni la vanatoare.
Fiecare model de lunetă este testată shock-proof la 500 lovituri cu calibre Magnum diferite, .300 Win Mag. , 9,3x62 şi 308 Win Mag.
Atat tehnologia folosita cat si lentilele construite din sticla optica de calitate cu tratament antireflex, genereaza un camp vizual generos, fara efect de tunel, ce permite detectarea rapida a tintei in orice situatie de vanatoare.
Transmisia luminoasa de 92% asigura o imagine neutra si clara, timp indelungat si dupa apusul soarelui. Reticolul iluminat este de tip 4 german si are 11 trepte de reglaj, cu punct neutru intre intensitati. Plaja de reglaj este suficienta pentru a folosi punctul luminos atat ziua cat si in conditii de luminozitate redusa.
Turetele de reglaj sunt acoperite, prezinta click-uri clare si audibile. Originea turetelor se poate reseta iar in unul dintre capacele turetelor exista loc de depozitare pentru bateria de rezerva.
Produsele optice din gama GECO ofera tot ce aveti nevoie pentru a vana in conditii bune.

Specificatii:
Tip: Lunete
Factor crepuscular: *
Greutate: 490 g
Lungime: 273 mm
Câmp vizual: 38,4@1x / 6,4@6x m@100m
Corecţie dioptrie: * dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: 24 / 4 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 114 - 101 mm
Ajustare / click: * cm@100m
Ajustare: * m@100m