BLASER BIPOD CARBON PT.R8 PROF. SUCCESS MATCH

3.085,27 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER V.BL.80400812

Blaser Carbon BiPod reprezintă o nouă generație de accesorii pentru carabină. Combinația de carbon de înaltă rezistență și aluminiu ultra-ușor, reduc greutatea la doar puțin mai mult de 130 de grame. Proiectat special pentru Blaser R8 Professional Success, BiPod este furnizat doar ca set, cu un capăt modificat, care poate fi atașat cu ușurință, în câteva mișcări simple.

BiPod este fixat în capătul frontal cu un magnet și este gata de utilizare în câteva secunde. Compensarea înclinării oferă compensarea pe teren neuniform. Împreună cu capacele de cauciuc antiderapante, stabilitatea maximă - și astfel o lovitură mai sigură - este posibilă chiar și în condițiile meteorologice cele mai nefavorabile, chiar și la distanțe mai mari.

Blaser Carbon BiPod poate fi rotit ușor - nu este nevoie să ridici din nou arma pentru a schimba direcția loviturii următoare. Dezvoltat de Spartan Precision Equipment din Marea Britanie pentru Blaser.

Potrivit pentru un diametrul țevii de 17/19/22 și 31 mm. Blaser Carbon BiPod este disponibil pentru modelele R8 Professional Success, R8 Ultimate, R8 Ultimate Silence și R8 Professional. Capetele adaptor frontale separate pot fi obținute și de la dealeri specialiști.