GARMIN DISPOZITIV ZGARDA GPS BARK LIMITER DE LUX PT.CAINI

477,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01070.11

Zgardă de antrenament reîncărcabilă cu niveluri automate

Reduce corecțiile false
Se potrivește la toate rasele de câini, la toate grosimile de blană
Baterie reîncărcabilă Li-ion (durează până la 3 luni la încărcare completă)

BarkLimiter ™ Deluxe , realizată cu tehnologia de antrenament pentru câini Tri-Tronics®, este primul dispozitiv electronic intuitiv din lume. Folosește identificarea zgomotelor pe bază de accelerometru pentru a distinge între lătrat și alte zgomote.

Este compact și ușor, datorită bateriei sale subțiri și reîncărcabile litiu-ion (până la 3 luni de viață a bateriei). Chiar și cu puncte de contact din oțel inoxidabil integrate - optimizate pentru a lucra la toate rasele de câini și grosimea blănii - BarkLimiter Deluxe este încă unul dintre cele mai compacte modele de pe piață. Și este gata de utilizat - nu este necesară configurarea.

Este compact și ușor, datorită bateriei sale subțiri și reîncărcabile litiu-ion.

Tehnologie de recunoaștere
BarkLimiter detectează semnalele numai prin vibrațiile din gâtul câinelui. Acest lucru elimină practic corecțiile false cauzate de zgârierea lui cu ghiarele câinelui sau cu obiectele înconjurătoare sau alte zgomote precum lătratul câinilor din apropiere. Astfel, animalul dvs. nu va primi corecții false pentru lătratul altor câini din cartier, canisa sau țarcul pentru câini.

Autorizați tehnologia
BarkLimiter Deluxe este setat automat chiar din fabrică. Începe la cel mai scăzut nivel de corecție și se ajustează treptat la un nivel pentru a opri lătratul nedorit fără a crește mai mult semnalul. Acest lucru vă oferă un rezultat imediat în ceea ce privește lătrarea neplăcută.

De asemenea, puteți trece de la setările automate la cele manuale. Odometrul™ încorporat ajută la determinarea eficacității nivelului de corecție manuală, contorizând activitatea în timp ce sunteți plecat.

Setarea vibrațiilor
Aveți opțiunea de a seta BarkLimiter Deluxe pentru a corecta activitatea folosind vibrațiile pentru o alternativă la stimulare.

Zgardă de înlocuire
Personalizați BarkLimiter Deluxe cu accesorii acoperite cu poliuretan de 3/4 "sau zgardă din nylon țesută de 3/4" (vândute separat).