GARMIN CEAS TACTIX DELTA SOLAR BALLISTIC GPS

7.000,31 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02357.51

Ceas tactic cu GPS, cu alimentare solară, applied ballistics şi curea din nylon.
Fiind echipat cu lentile de încărcare solară, acest ceas inteligent tactic cu GPS oferă funcţii tactice specializate şi software AB Elite™, precum şi cartografiere, muzică, funcţii avansate de antrenamente şi altele.

- Încărcaţi de la lumina soarelui, astfel încât ceasul inteligent să funcţioneze cât timp vă aflaţi pe teren.
- Construcţie solidă şi pregătit de misiune, construit la standarde militare (MIL-STD-810).
- Software-ul AB Elit vă ajută să calculaţi tragerea la distanţă mare pe teren.
- Executaţi operaţiuni pe teren nedetectaţi, cu ajutorul funcţiilor tactice specifice, cum ar fi compatibilitatea cu vederea de noapte.
- Pe cât de dur, pe atât de inteligent. Cu plăţi, muzică şi notificări la încheietura mâinii.
- Nu vă lăsaţi limitaţi de durata de viaţă a bateriei. Obţineţi 24 de zile de durată de viaţă a bateriei3 în modul ceas inteligent

CALITATE PRIN DESIGN
Testat în conformitate cu standardele militare din S.U.A. (MIL-STD-810), acest design solid dar sofisticat oferă un afişaj mare de 1,4 inci, care este cu 36% mai mare decât modelele anterioare tactix.

MATERIALE PREMIUM
Acest ceas inteligent dispune de un design robust, sofisticat, ramă din oţel acoperită cu DLC negru şi sticlă safir rezistentă la zgârieturi, care adăposteşte tehnologia solară.

SOFTWARE AB ELITE
Calculaţi soluţii de ţintire pentru tragere la distanţă mare pe teren cu ajutorul calculatorului balistic integrat.

CAPACITATE DE VEDERE PE TIMP DE NOAPTE
Comutaţi uşor între vederea pe timp de zi şi cea pe timp de noapte cu un ecran care este lizibil cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte.

MODUL DISIMULARE
În timp ce se menţine funcţionarea ceasului, modul Disimulare întrerupe stocarea şi partajarea poziţiei GPS şi dezactivează conectivitatea wireless şi comunicarea.

COMUTATOR ŞTERGERE
Dacă securitatea devine o problemă, comutatorul de oprire de urgenţă şterge toată memoria cu datele utilizatorului de pe dispozitiv.

MODUL JUMPMASTER
Această funcţie calculează punctele de paraşutare de la înaltă altitudine în conformitate cu regulile militare şi vă ajută să navigaţi către obiectiv după salt.

FORMAT CU DUBLĂ POZIŢIONARE
Sincronizaţi-vă uşor locaţia cu cea a altor persoane, observând pe acelaşi ecran atât proiecţia cartografică universal transversală Mercator (UTM), cât şi caroiajul rectangular militar de referinţă (MGRS).

PUNCTE INTERMEDIARE PROIECTATE
Setaţi şi salvaţi poziţiile geografice ce urmează a fi utilizate mai târziu pentru navigare.

COMPATIBILITATE MULTI-GNSS
Accesaţi multiple sisteme globale de navigaţie prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) pentru monitorizarea în medii mai dificile, comparativ cu cele care utilizează numai GPS-ul.

SENZORI ABC
Aventuraţi-vă pe următorul dvs. traseu cu senzorii ABC, incluzând un altimetru pentru datele de altitudine, un barometru pentru monitorizarea condiţiilor meteorologice şi o busolă electronică cu trei axe.

MOD EXPEDIŢIE
Aventuraţi-vă departe în necunoscut între două reîncărcări succesive. Modul Expediţie, un mod de funcţionare bazat pe GPS cu consum de energie ultra-redus, durează săptămâni întregi.

HĂRŢI TOPOACTIVE PENTRU EUROPA ŞI PENTRU SCHI
Utilizaţi hărţile TopoActive Europa pentru a naviga în aventurile dvs. Vizualizaţi denumirile coborârilor şi evaluările de dificultate pentru 2.000 de staţiuni de schi din toată lumea

FUNCŢIA CLIMBPRO
Utilizaţi planificatorul de urcare pante ClimbPro pe trasee descărcate pentru a vedea informaţii în timp real despre urcările curente şi viitoare, inclusiv gradientul, distanţa şi câştigul de altitudine.

TERENURI DE GOLF
Acces complet color hărţile CourseView complet color pentru mai mult de 41000 terenuri de golf din lumea întreagă şi beneficiaţi de ţintirea cu ajutorul butoanelor şi funcţia PlaysLike Distance.

NAVIGARE PAS CU PAS
Urmaţi o rută sau un traseu cu ajutorul instrucţiunilor pas-cu-pas, care vă permit să ştiţi în avans când apare următorul viraj.

STABILIRE RUTĂ DUS-ÎNTORS
Introduceţi o distanţă pe care doriţi să o parcurgeţi şi obţineţi sugestii de rute care vă vor aduce înapoi la punctul de plecare. Funcţia Trendline™ de sugerare a rutelor care se bucură de popularitate vă ajută să găsiţi cele mai bune trasee locale.

BATERIE CU ÎNCĂRCARE SOLARĂ
Până la 21 de zile de durată a bateriei în interior sau până la 24 de zile cu o încărcare solară în mod ceas inteligent1. În modul GPS, obţineţi 15 ore în interior sau 16 ore cu încărcare solară.

GESTIONAREA ALIMENTĂRII
Vizualizaţi în ce mod afectează diversele setări şi senzorii ceasului durata de viaţă a bateriei ceasului, astfel încât să puteţi efectua din mers modificări destinate prelungirii duratei de viaţă a bateriei.

APLICAŢII PENTRU SPORT
Utilizaţi profilurile de activitate preîncărcate pentru alergări montane, înot, alergare, ciclism, drumeţii, canotaj, schi, golf, surf, căţărări în interior şi multe altele.

DINAMICĂ MTB
Urmăriţi detaliile fiecărei curse cu date pentru ciclism montan, plus măsurători specializate pentru efort şi consum, care evaluează dificultatea traseului şi uşurinţa coborârii, asigurându-vă un scor de depăşit pentru data viitoare.

FUNCŢII PREGĂTITE PENTRU SURF
Fiţi pregătit să prindeţi valurile. tactix Delta - Solar Edition cu Ballistics funcţionează cu Surfline Sessions™, care creează un videoclip pentru fiecare val cucerit în faţa camerei Surfline®, astfel încât să le puteţi vizualiza mai târziu şi să vă evaluaţi prestaţia.

SCHI ÎN AFARA PISTEI
Rămâneţi informat în mijlocul zăpezii. Acest profil preîncărcat poate să distingă între schi şi urcare. Arată automat datele specifice coborârii sau urcării.

ANTRENAMENTE ANIMATE
Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din antrenamente animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din comunitatea online Garmin Connect™.

STATISTICI PRIVIND PERFORMANŢA
Vizualizaţi funcţii avansate de antrenament care includ dinamica alergării, consultantul pentru recuperare şi multe altele1. Estimaţi chiar şi valoarea VO2 max. în funcţie de temperatura ambiantă şi altitudine.

TEHNOLOGIE PACEPRO™
Funcţia PacePro, prima de acest fel, vă ajută să vă menţineţi ritmul prin indicaţii în funcţie de gradient în timp ce alergaţi pe un anumit traseu.

ACLIMATIZARE
Acest widget arată altitudinea curentă, altitudinea aclimatizată şi Pulse Ox corelat2, pulsul1 şi rata respiratorie pentru a vedea cum vă adaptaţi la altitudinea curentă.

PULS MĂSURAT LA ÎNCHEIETURA MÂINII
Obţineţi date despre puls1 împreună cu alerte, dacă pulsul se menţine la valori prea ridicate sau prea scăzute în timp ce vă odihniţi. Estimaţi intensitatea efortului depus de inima dvs. în timpul activităţilor, chiar şi sub apă.

SENZOR PULSE OX
Pentru aclimatizarea la altitudine sau pentru monitorizarea somnului, un senzor Pulse Ox2 utilizează razele de lumină detectate la nivelul încheieturii mâinii pentru a măsura în ce măsură corpul dvs. absoarbe oxigenul

MONITORIZAREA RESPIRAŢIEI
Vizualizaţi modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor de yoga.

MONITOR DE ENERGIE BODY BATTERY™
Optimizează rezervele de energie ale corpului dvs. utilizând datele privind variaţia pulsului, nivelul de stres, somnul şi alte date pentru a măsura când sunteţi pregătit pentru a fi activ sau când este posibil să aveţi nevoie de odihnă.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un dispozitiv compatibil.

APLICAŢII PENTRU MUZICĂ
Stocaţi până la 2.000 de melodii sau accesaţi aplicaţii de streaming de la servicii compatibile inclusiv Spotify®, Deezer şi Amazon Music, şi ascultaţi muzică în căşti cu ajutorul tehnologiei Bluetooth®.

GARMIN PAY
Evitaţi cozile de la casă cu soluţia Garmin Pay pentru plăţi fără contact, disponibilă prin furnizorii participanţi.

FUNCŢII DE SIGURANŢĂ ŞI MONITORIZARE
Dacă simţiţi că nu sunteţi în siguranţă sau dacă ceasul detectează că a avut loc un accident, funcţiile de asistenţă şi de detectare a accidentelor5 comunică locaţia dvs. contactelor dvs. de urgenţă.

MAGAZIN CONNECT IQ™
Descărcaţi fețe de ceas personalizate, adăugaţi câmpuri de date şi obţineţi aplicaţii şi widget-uri din magazinul Connect IQ.