KORDA ATRACTANT JUNGLE JUICE SUPREME 115ML

  • Distribuie pe:

94,63 lei TVA inclus

Cod producator: KORDA A0.GOO43

Jungle Juice Goo Supreme este un amestec tropical de arome de citrice dulci și acrișoare. Un miros rapid îți va oferi o aromă proaspătă puternică, care amintește de sucul de fructe tropicale. Amestecul unic de citrice, colorarea subtilă și abundența uleiurilor esențiale ajută la transformarea Jungle Juice Goo într-un viitor imediat clasic. Ali Hamidi a salutat întotdeauna magia aromelor de citrice și, în timpul celei mai recente filmări Monster Carp la Graviers, în Franța, pentru a prinde pești de până la 60 lb +

Jungle Juice Goo Supreme are o nuanță foarte ușoară și subtilă și nu vă va schimba dramatic culoarea momelii cârligului, cu excepția cazului în care acestea sunt albe - în același mod în care alte Goo pot. Fiind o variantă „Supremă”, are o consistență mai subțire care îi permite să înmoaie momeala de cârlig și / sau să pătrundă perfect nada. Odată ajunși în apă, vor scurge încet un amestec puternic de ingrediente dulci, acide și atractive ale lui Jungle Juice Goo.

Kiana a explicat că în timpul testării, Jungle Juice a avut un „factor extrem de wow” atunci când vine vorba de prinderea peștilor.