XX BOCK BLASER F16 SPORTING 12/76/76 GRD.3

21.211,12 lei TVA inclus

Cod producator: BLASER V.BLF16SPRT.12/76.01

Perfect echilibrate, cu cel mai îngust profil de pe piață, Blaser F16 se prezintă într-o formă elegantă și extrem de manevrabilă în același timp. Toate modelele F16 sunt cele mai bune în clasa lor! Fii inspirat cu F16 și lasă-l să te îndrume către succes!
Este o combinație unică de caracteristici excelente, ceea ce face ca F16 să nu aibe rival. Cu profilul cutiei mecanismelor cel mai îngust de pe piață, F16 are un centru de greutate foarte jos, făcându-l extrem de manevrabil și dinamic. Acest lucru este amplificat de forma sa semi-rotunjită, distinctă progresiv. Trăgătorul va simți imediat diferența atunci când epolează. Cea mai bună condiție prealabilă de a obține un tir reușit!

- Uluc : English Style
- Lungime pat : 375 mm inclusiv amortizor recul Blaser Comfort Recoil Pad
- Calitate lemn: Grade 2 (standard) │ 3 și 4 (opțional cu plata suplimentară)
- Contragreutate țeavă
- Contragreutate pat : Fără contragreutate (opțional, cu plată suplimentară)
- Trăgaci : ajustarea cursei, forța de apăsare pe trăgaci 1,65kgf
- Țeavă: 76cm
- Sistem ochire : catare 3 mm fibră optică roșie
- Greutate : De la 3,4kg
- Calibru 12/76


În afara intuiției și manevrabilității, noua șină - nou proiectată de formă conică ajută la a avea o vizibilitate periferică ceea ce duce automat la luarea linei de ochire mult mai repede.
Construcția Triplex® al alezajului și sistemul de ejectare Blaser (EBS®), care lucrează când se deschide arma, permite trăgătorului să se concentreze pe ceea ce este important: următoarea țintă. Componentele perfect asamblate și forța de apăsare pe trăgaci (1,650 g./3 lb.10 oz.) permit o tranziție rapidă a impulsului în acțiune.
Cu fiabilitatea bine cunoscută, sistemul Inertial Block System (IBS®) previne al doilea foc involuntar, fără compromisuri, menținând în același timp o forță de declanlșare optimă.
Procesul de fabricație modern, utilizarea de matriale de înaltă rezistență și perfecțiunea tehnologică Blaser, toate acestea foarte cunoscute, fac din F16 o armă extrem de fiabilă și de lungă utilizare, fapt nemaiântîlnit în gama sa.

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: Cal.12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 76 cm
Greutate: De la 3,4 kg