FAIR BOCK RACING PRESTIGE SPORTING 12/76/76 5SOC

  • Distribuie pe:

9.882,27 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR V.RCPS127676

Oțelurile speciale și mecanica exclusivistă sunt punctele forte ale armelor F.A.I.R.® RACING. Sistemul solid de blocare, clapeta mare, finisarea manuală atentă și montarea extrem de precisă sunt cele mai bune caracteristici pe care ar trebui să le aibă o armă pentru a asigura performanțe de înaltă calitate.

Configurațiile sunt produse cu profil de acțiune, proeminent atât în ​​calibrul.12, cât și în calibrul 20, cu decorațiuni atractive, lustruite și aurii, șină centrală (cal 20 exclus) pe o nervură superioară mare de tip STRADA, un singur declanșator reglabil auriu, amortizor special de cauciuc și șocuri interschimbabile: TECHNICHOKE® SPORTING XP70.

În versiunile RACING SPORTING și RACING II SPORTING, patul ergonomic are sistemul de reglare XR-STOCK® și au finisaje în ulei cu sistem FX-WOOD (brevetat OPTOWOOD). Modelele RACING II SPORTING au paturi ergonomice Montecarlo și șină de 15 mm, în timp ce modelul RACING H14 prezintă o șină mare de 14 mm cu cătare din fibră optică. Aceste arme sunt livrate într-un case elegant mod.V500L (mod. V500SP-H pentru modelul RACING II SPORTING).

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 76 cm
Set şocuri: 5 x TC XP70 5
Ejectoare: EJ-MSX
Lungime pat: 368 cm
Greutate: 3,5 kg