FAIR BOCK CARRERA HSX SPORTING 12/76/76 5SOCXP70

9.291,71 lei TVA inclus

Cod producator: FAIR V.FCRHS127671

Realizate cu cea mai mare măiestrie, modelele CARRERA® sunt rezultatul cercetărilor în cele mai înalte competiții, pentru a obține o armă cu un design atractiv și performantă. Țevile sunt produse din material cu înaltă rezistență, iar pentru modelele CARRERA® SPORTING, CARRERA® II, CARRERA® MONOTRAP acestea sunt sablate antireflex și în varianta “Ported”.

La fel ca la toate modelele, la CARRERA® țevile au sistemul X-CONES®, pentru a reduce reculul. Patul și ulucul sunt din nuc selectat cu model fin realizat cu laser; toate paturile sunt in varianta SPORT, reglabile în trei pozitii, cu sistemul XR-STOCK® (cu exceptia modelului PRO): înaltime, înclinare și abatere dreapta-stânga. Modelul CARRERA® HSX SPORTING este echipat cu un pat „Hunting”, cu sistem XR-STOCK®, în timp ce modelul CARRERA® II este echipat cu o șină de 15 mm înălțime, și cu pat ergonomic, cu sistem XR-STOCK®, tip Monte Carlo.

Toate versiunile standard CARRERA® sunt echipate cu cătare cu fibră optică cu inserție triplă interschimbabilă în 3 culori (cu excepția modelului PRO) și declanșator XR-TRIGGER® cu reglarea cursei de peste 14 mm, cu cameră Magnum de 76 mm (3") și echipate standard cu șocuri interschimbabile TECHNICHOKE® SPORTING XP70 de 70 mm (23⁄4").

Specificatii:
Tip armă: Teava lisa
Model: Basculanta tevi suprapuse
Calibru: 12
Camera cartuşului: 76 mm
Lungime ţeavă: 76 cm
Set şocuri: TC XP70 5
Selector: da
Ejectoare: da
Lungime pat: 36,8 cm
Greutate: 3,5 kg