PROLOGIC CORT AVENGER BIVVY OVERWRAP 2 PERS

2.187,62 lei TVA inclus

2.734,53 lei

Cod producator: PROLOGIC A8.PRO.64156

Corturile Avenger au multe caracteristici similare cu modelele premium. Folosind materiale ușor diferite , s-a ajuns la un pret atractiv fără a le sacrifica functionalitatea.
Ambele versiuni au vizor retractabil, care este perfect pentru zilele cu vreme mai bună, când nu este nevoie de protecția suplimentara oferita de vizor.
Sistemul Pro-Vent este utilizat pe scară largă - aerisire mare spate și 2 deschideri laterale asigură ventilația completă a interiorului.
Mărește schimbul de aer în interiorul cortului, reduce fenomenul de condensare și apariția umezelii și îmbunătățește posibilitățile de observare a mediului, cel mai important, vă permite să mențineți o temperatură confortabilă în lunile mai calde.
Podeaua rezistentă, prinsă cu Velcro, împiedică intrarea apei și a insectelor în cort.
Corturile din seria Avenger folosesc materialul ușor 210D (dublu impregnat) care este foarte durabil și are o rezistență la apă de 10.000 mm.
Ușa din față este fixată cu două încuietori, ceea ce face posibilă deschiderea lor până la jumătate și, de asemenea, îmbunătățește protecția împotriva condițiilor externe nefavorabile și este echipată cu o fereastră cu plasă de țânțari.
Acoperirea completă este inclusă pt cortul de 2 persoane.
Ambele sunt realizate dintr-un material foarte durabil cu țesătură 210D (dublu impregnat) cu o rezistență la apă de 10.000 mm.
Aceasta, combinată cu țesătura cortului, asigură o eficiență extrem de ridicată a protecției împotriva ploii, permițând în același timp cortului să „respire”.
Deoarece respirabilitatea generală a întregului sistem este încetinită după ce este pus cuvertura, se creează un airbag între cort și cuvertură, rezultatul este o izolare termică excelentă pentru interiorul cortului, datorită căreia scăderea temperaturii interioare. este extrem de lent, umiditatea se mentine la nivelul potrivit si previne condensul.
Lăsând deschise orificiile de ventilație ale sistemului Pro-Vent, este posibilă reglarea circulației aerului între husă și cort.

DATE TEHNICE:

Un cort foarte incăpător cu o structura care garantează o desfăsurare usoară si rapidă
Țesătură 210D ușoară, impermeabilă și respirabilă
Pro-Vent - sistem de ventilatie in interiorul cortului
O podea foarte rezistenta
Cadru durabil, ușor, cu nervuri duble, cu baldachin pliabil
Două suporturi pentru tije
Versiune pentru 1 persoană cu jumătate de cuvertură de pat atașată
Versiune pentru 2 persoane cu cuvertură de pat complet atașată
Husa de transport rezistenta din camuflaj MCP
Inclus: husă transparentă de ploaie pentru fereastra ușii, podea rezistentă, cuie rezistente și husă de transport
Opțional, puteți cumpăra o cuvertură de pat completă pentru versiunea pentru o persoană - 64150