ALLROUNDMARIN BAZA PT.SUPORT RAILBLAZA BLACK

88,74 lei TVA inclus

Cod producator: ALLROUNDMARIN RB.915010

Atașați toate accesoriile RAILBLAZA la barcă, caiac sau alte suprafețe folosind acest suport accesoriu. StarPort de la RAILBLAZA este un suport versatil și unic de montare, care permite atașarea accesoriilor de barcă, cum ar fi suporții de lansete, balustrade.

Căutați o modalitate de a vă atașa accesoriile la barcă?

RAILBLAZA StarPort este un suport de montare unic și multifuncțional pentru accesorii de barcă, care poate fi utilizat în moduri diferite. Scopul principal al StarPort este de a permite utilizatorilor să potrivească și să schimbe gama completă de accesorii RAILBLAZA pe bărci cu motor, gonflabile, bărci cu vele, caiace, ATV-uri, garaje și orice alt loc pe care doriți să le plasați.

Fabricat din materiale plastice de înaltă calitate, StarPort nu este doar elegant, dar ușor de atașat și poate fi montat pe suprafață sau în locaș. Deoarece este nevoie de toate accesoriile RAILBLAZA și este atât de versatil, te vei strădui să găsești un mod în care StarPort nu poate fi utilizat. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui sistem în care puteți atașa Rod Holder R sau Rod Holder II la o șină, nu căutați mai departe. StarPort poate fi, de asemenea, montat central pe multe sisteme populare de trasee prin simpla adăugare a kitului nostru StarPort TracMount (vândut separat).

RAILBLAZA StarPorts este cel mai simplu mod de a ține lucrurile pe barcă, caiac sau orice altă ambarcațiune. Cu seria largă de suporți pentru lansete, suporți pentru băuturi, pentru telefoane, pentru tablete, aparat de fotografiat sau sonar, iluminare de navigație și multe altele.

IMPORTANT: Utilizarea lubrifianților pe bază de petrol pe lamela StarPort va provoca defecțiuni. Produsele pe bază de silicon sunt cele mai potrivite (verificați conținutul lubrifiantului înainte de utilizare).