ALLROUNDMARIN SUPORT RAILBLAZA BLACK PT.PAHAR

68,15 lei TVA inclus

Cod producator: ALLROUNDMARIN RB.915135

Drink Hold de la RAILBLAZA este un suport, ușor de atasat, care menține băutura mereu la îndemână.

Singurul lucru mai bun decât o băutură rece într-o zi caldă (sau invers), este să aveți una la îndemână în timp ce vă aflați pe barca, PWC sau caiac oricând doriți. Drink Hold de la RAILBLAZA este ușor de atasat pentru a-ți menține băutura mereu la îndemână. Fabricat în Noua Zeelandă din plastic rezistent la UV. Se potrivesc la bărci, gonflabile, caiace, bass bout, iahturi, nu există nicio limită unde pot fi folosite

Fabricat în Noua Zeelandă din plastic rezistent la UV
Se potrivește oricărui port RAILBLAZA, ușor de îndepărtat și depozitat atunci când nu este utilizat și păstrează cani de cafea și pahare
Drink Hold de la RAILBLAZA este accesoriul convenabil pentru a vă menține în siguranță ceașca, cana de cafea, băutura sau bea sticla. Fiind un produs RAILBLAZA, Drink Hold poate face mai mult decât să îți păstrezi băutura în siguranță în timp ce mergi într-un Kingfish sau citești un grafic. Acest suport universal pentru cupa marină este, de asemenea, perfect pentru atârnarea nălucilor sau a depozitării instrumentelor .

Ca toate accesoriile RAILBLAZA StarPort, Drink Hold poate fi îndepărtat și transferat cu ușurință pe un alt suport sau depozitat atunci când nu este utilizat. Super ușor!

Dacă sunteți în căutarea unui suport pentru băuturi sau pahare pentru caiac, barcă, canoe (sau orice alt fel de navă marină), atunci nu căutați mai departe decât RAILBLAZA Drink Hold.

Materiale:
StarPort - AES Acrilonitril etilen stirant rezistent la UV
Slide Locking - Policarbonat
Suport de băutură - polipropilenă
Elementele de fixare din oțel inoxidabil