DEEPER SONAR SMART PRO

979,99 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM0301

Navighează, cartografiază, scanează și prinde cu Sonarul PRO de la Deeper Smart, apoi folosește-l pe gheață, pe timpul iernii, la copcă. Acest sonar puternic, versatil, scanează la o adâncime până la 80 m, folosind conexiunea sa solidă/puternică Wi-Fi pentru a trimite informații detailate de sonar, direct catre telefonul sau tableta dumneavoastră. Marchează peștii, localizează structura și caracteristicile, cartografiaza orice apă din kayak-ul tau sau barca ta, și începe să pescuiești mai inteligent cu Deeper-ul PRO.

Cartografiere GPS
Aplicatia Fish Deeper utilizeaza GPS-ul telefonului tau pentru cartografiere batimetrica pe viu, in timp ce navighezi. Toate hartile sunt salvate si accesibile prin aplicatie si online.

Navigare usoara
Trimitand 15 scanari pe secunda, si cu o conexiune rapida Wi-Fi, PRO-ul ofera o navigare foarte usoara de pe barca sau kayak.

Contur de substrat
Transductorul PRO scaneaza la o adancime pana la 80 m, si are o raza de aruncare de 100 m.

Scanare duala a razei
Acopera multa apa cu frecventa de raza larga de scanare PRO, apoi treci la o raza ingusta pentru a-ti atinge scopurile.

Vezi siluetele de pești și bilele de momeli de cârlig, sau adaugă imaginile de pești cu etichete de adâncime și mărimea peștilor.
Localizează structura și vegetația, și vezi conturul de substrat, duritatea și consistența.
Cartografiere ecran divizat/împărțit și scanare. Marchează-ți peștii și vezi vegetația în timp ce cartografiezi.
Alege din o paleta de 3 culori pentru o vizibilitate perfectă a ecranului, indiferent de vreme.
Marcați locurile de pescuit preferate, locurile de lansare a ambarcațiunilor, locurile de campare, locurile de parcare și alte locuri de interes.
Înregistrați-vă capturile cu fotografii și note detaliate împreună cu tehnica, echipamentele și momelile sau nadele utilizate.Înregistrați-vă capturile cu fotografii și note detaliate împreună cu tehnica, echipamentele și momelile sau nadele utilizate.