DEEPER SET SONAR CHIRP+ 2.0 +RANGE EXTENDER +PHONE HOLDER

1.969,99 lei TVA inclus

Cod producator: DEEPER DP.ITGAM1613.SET

Un sonar pentru toate anotimpurile și tipurile de pescuit!
Mergeți la pescuit cu Deeper CHIRP+ 2 în orice anotimp sau la orice gen de pescuit. Pescuiți ziua sau noaptea, folosiți-l pe barcă sau pe caiac sau când pescuiți la copcă.

Pescuiți așa cum n-ați mai pescuit niciodată cu imagini clare și precizia extremă a CHIRP+ 2, în combinație cu aplicația Fish Deeper™. Planificați, înregistrați și analizați ieșirile la pescuit și creați-vă propriile hărți batimetrice.

Separare incredibilă a țintelor și precizie extremă în mediului subacvatic
Distanță față de țintă de 1 cm, veți putea identifica cu ușurință speciile țintă, chiar și atunci când acestea sunt în banc de pești momeală sau puteţi urmării cea mai mică nălucă atunci când se află în activare pe verticală. Zgomotul de suprafață este minim, astfel încât vă puteți aștepta la citiri precise ale sonarului în apă foarte puțin adâncă și să localizați peștele cât mai aproape de suprafața apei, la 15 cm. La cealaltă extremă, veți putea distinge structurile de pe fundul apei la adâncimi de 100m.

Portabilitate și rază de lansare impresionantă
Deeper CHIRP+ 2 dispune de un nou modul Wi-Fi, care asigură o conexiune mai bună și mai stabilă în condiții meteo nefavorabile, până la 120 m. CHIRP+ 2 se lansează cu o conexiune solidă la dispozitivul dvs. inteligent prin intermediul propriei rețele Wi-fi generate, astfel încât să nu aveți nevoie de date celulare. Dimensiunile mici și greutatea redusă vor facilita montarea într-o cutie cu echipament sau chiar şi în buzunar.

3 frecvențe de fascicul
Descoperiți mai rapid locurile de pescuit prin scanarea unei zone cu fasciculul cu unghi larg, 47° (100 kHz). Utilizați fasciculul de unghi mediu, 20° (240kHz) pentru a detalia pe acel loc de interes pe care l-ați localizat. Concentrați-vă pe speciile țintă cu foarte multe detalii, cu fascicul de unghi îngust de 7 ° (6775 kHz).

Baterie puternică cu încărcare foarte rapidă
Datorită optimizării consumului de energie și tehnologiilor personalizate combinate cu o capacitate suplimentară a bateriei de 37%, Deeper CHIRP+ 2 poate să funcționeze până la 15 ore și are o greutate suplimentară de numai 2 grame, ceea ce îl face foarte puternic și, totuși, portabil. Când este pornit modul de economisire a energiei, este posibil să obțineți o durată de funcționare de până la 20 de ore. Poate se încarcă la 100% în doar 2 ore.

Pescuitul din caiac / SUP - Se instalează pe ambarcațiune în câteva secunde. Fără găuri, cabluri sau baterii. Ideal pentru pescuitul SUP, se potrivește confortabil într-o trapă sau cutie pentru echipament. Lansați și cartografiați sau lansați pentru a ajunge la zone greu accesibile.

Barcă de pescuit - Ideal pentru bărci mici. Lansați sau cartografiați de pe ponton, barcă gonflabilă, barcă pneumatică sau barcă de tip belly-boat. Navigați la o viteză redusă de 3 km/h pentru măsurători precise ale sonarului sau lansați în locuri greu accesibile.

Pescuitul pe gheaţă - Ca sonar pentru copcă, Deeper CHIRP+ 2 poate fi utilizat în mai multe găuri de copcă mult mai ușor, fără traductor sau fire adiționale. Doar forați gaura de copcă și poziționați sonarul în aceasta pentru a vedea când speciile dvs. țintă încep să acționeze.

Pescuitul de pe mal - Lansați-vă sonarul, aduceți-l înapoi și obțineți datele de pescuit de care aveți nevoie. Localizați peștii, găsiți caracteristicile pentru a ținti, sau cartografiați lacul pentru a obține imaginea completă.

Material: ABS enclosure, Titanium inserts

Tip de sonar: 3 frecvențe CHIRP - Îngust CHIRP 675 kHz (unghi conic de 7°), Mediu CHIRP 240 kHz (unghi conic de 20°), Larg CHIRP 100 kHz (unghi conic de 47°)

Separarea a țintelor: 1 cm. / 0,4 pentru Narrow Chirp, 2,4 cm. / 0,94 pentru Medium Chirp, 2.4,cm. / 0,94 pentru Wide Chirp

Interval adâncime: 15 cm. / 6 in – 100 m. / 330 ft

Frecvență de scanare sonar: Până la 15 impulsuri/ secundă

Moduri sonar: Pescuitul de pe mal, Barcă, Pescuit la copcă, Navomodel de nădire, Afișare doar scanare, Doar scanare (fără GPS)

Senzor de temperatură: Senzor de temperatură integrat (acuratețe 0,2°C)

Temperatură de funcționare: de la -20°C la 40°C / de la -4°F la 104°F

GNSS (Sistem de poziționare globală acceptat): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS

Durată de funcționare: GPS ON până la 9 ore, GPS OFF până la 15 ore

Tehnologie de încărcare: Încărcare rapidă, 80% în 60 min., 100% în 110 min.

Baterie internă: Li-Ion, 3.8V reîncărcabilă, 1300 mAh

Adaptor de alimentare (neinclus în pachet, recomandat): Intrare 110V/220V. Ieșire Micro USB, 5V 2A

Tipul conexiunii: Wi-Fi

Rază de conectivitate: Conexiune stabilă până la 120 m / 394 ft.

Culoare: Nisipul deșertului

RANGE EXTENDER + PHONE HOLDER

Îmbunătățiți conexiunea la distanțe lungi dintre telefonul dvs. și sonar atunci când pescuiți cu navomodelul dvs. de nădire.

Amplificatorul de rază Deeper este un dispozitiv impermeabil de înaltă calitate certificat oficial care este ușor de configurat. Este prevăzut cu un suport de telefon care este compatibil cu majoritatea dimensiunilor de telefoane.

Funcționează cu toate sonarele Deeper, dar este ideal de folosit cu seria PRO/CHIRP.

CONEXIUNE WI-FI PÂNĂ LA 200 metri
CONECTARE UȘOARĂ LA TELEFON ȘI SONAR
DURATA BATERIEI PÂNĂ LA 14 H
ESTE COMPATIBIL CU MAJORITATEA TELEFOANELOR

MOD DE FUNCTIONARE:

- Configurați Amplificatorul de rază și suportul de telefon pe un trepied și mențineți Amplificatorul de rază într-o poziție verticală la înălțimea de 1,20-1,60 m/4-5,3 ft pentru cea mai bună calitate a conexiunii între telefonul dvs. și sonarul Deeper.

- Conectați sonarul dvs. Deeper și Amplificatorul de rază la telefonul dvs. folosind Wi-Fi. Asigurați-vă că navomodelul dvs. de nădire și sonarul sunt amplasate în apă la o distanță de cel mult 5 m/16 ft față de Amplificatorul de rază.

- Folosiți modul special pentru pescarii cu navomodelul de nădire din aplicația Fish Deeper™. Scanați cu ușurință apele până la 200 m/656 ft în jurul dvs. Creați hărți de adâncime (batimetrice) pentru a obține o imagine mai bună a apelor în care pescuiți. Revizuiți datele dvs. în modul istoric și accesați-le pe orice dispozitiv prin aplicația Fish Deeper™ sau platforma web.

DETALII:

Material: Amplificator de rază Deeper: Carcasă ABS, inserție metalică; Telefon și Suport Amplificator de rază Deeper: Aliaj de aluminiu, ABS, oțel inoxidabil, silicon

Temperatura de funcționare: de la 0°C la 40°C/de la 32°F la 104°F

Timpul de funcționare: Până la 14 ore

Tehnologia de încărcare: 100% în 3 ore

Baterie internă: Litiu ion, 3.8 V Reîncărcabilă, 1300 mAh (tipic)

Adaptor ieșire (nu este inclus): Intrare AC 110 V/240 V
Ieșire USB A, 5 V 2 A

Conectivitate: Wi-Fi

Interval de conectivitate: Conexiune stabilă până la 200 m/656 ft

Lățime clemă prindere telefon: de la 5 la 8,5 cm/de la 2 la 3.3 in

Culoare: Negru și negru transparent

ÎN INTERIORUL CUTIEI

- Amplificator de rază Deeper

- Suport Amplificator de rază Deeper

- Cablu USB

- Săculeț de transport

- Ghid rapi

- Regulament de siguranță

COMPATIBIL CU: Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2; Sonar Deeper Smart Pro+ 2; Sonar Smart Deeper Pro