GARMIN SONAR ECHOMAP PLUS 92SV

6.575,30 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01900.01

Combo cu monitor de 9 inch cu sondă ClearVü și SideVü
Monitor color de înaltă rezoluție, cu control prin tastatură, cu o hartă de pre-încărcată la nivel mondial
Sondă ClearVü și SideVü cu cele mai bune imagini din apă¹
Sonda - 500 W (RMS) HD-ID ™ (4.000 W peak-to-peak)
Frecvența 5 Hz - poziția actualizată GPS de 5 ori pe secundă

ecoMAP 92sv include un ecran color de 9 inch cu reglare automată a iluminării. Receptorul rapid și receptiv 5 Hz GPS / GLONASS îți reîmprospătează poziția și se îndreaptă de 5 ori în fiecare secundă pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. echoMAP 92sv are suport încorporat pentru 50/200 kHz, 77/200 kHz și Garmin ClearVü ™ / SideVü ™, cel mai clar sonar de scanare pe apă. De asemenea, suporta motoarele de tracțiune Minn Kota® și MotorGuide® cu traductoare integrate. Cablurile combo se cuplează direct în suport, permițându-vă să instalați rapid și să scoateți dispozitivul de la sursa de alimentare și de pe suport.

Cea mai clară imagine
Sonda ClearVü vă oferă o imagine aproape fotografică a ceea ce trece pe sub barca dvs. până la 750 de picioare pe fiecare parte a barcii tale. Puteți vedea clar structura, obiectele submersate și peștii. Sonda tradițională Garmin HD-ID și cea de scanare ClearVü și SideVü sunt combinate într-un singur traductor. Oferă de asemenea suport HD-ID pentru motoarele de tracțiune Minn Kota și MotorGuide cu traductoare integrate. EchoMAP 92sv include, de asemenea, capacitatea de înregistrare a sonarului care coordonează momentul sincronizării sonarului cu poziția ambarcațiunii dvs. și salvează informații digitale pentru redarea pe un computer utilizând software-ul gratuit de planificare HomePort ™. Utilizați cablul de distribuire a datelor utilizator pentru a partaja puncte de parcurs și rute între mai multe dispozitive.

Poziția este actualizată de 5 ori pe secundă
Receptorul rapid 5 Hz GPS / GLONASS îți reîmprospătează poziția de 5 ori în fiecare secundă pentru a face mișcarea pe ecran mai fluidă. Efectuează realizarea a 5.000 de puncte de parcurs precise și găsirea rapidă și ușoară a revenirii la locurile dvs. de pescuit secrete.

Când nu sunteți în largul apelor, este ușor să vă păstrați ecoMAP-ul în siguranță. Nu trebuie să deconectezi firele de la unitate, deoarece cablurile se cuplează direct în suport. Acest lucru vă permite să instalați rapid și să demontați ecoMAP-ul dumneavoastră.

Faceți upgrade cu cele mai bune hărți pe apă
Un singur slot pentru card microSD ™ oferă o memorie suplimentară pentru hărți , accesorii cum ar fi LakeVü ™ HD, LakeVü HD Ultra sau BlueChart® g2 sau BlueChart g2 Vision. LakeVü HD Ultra și BlueChart g2 Vision oferă o obțiunea Garmin Auto Guidance exclusivistă, care vă ghidează direct spre locurile dvs. fierbinți, creând instantaneu trasee pe ecran pe baza specificațiilor ambarcatiunii pe care le puteți urmări pentru a evita obstacole.

Îmbunătățirea ghidării automate
Doar introduceți locul unde doriți să mergeți și tehnologia Garmin Auto Guidance brevetată caută diagramele relevante, pentru a crea o cale virtuală sigurăj, care vă ajută să evitați apa puțin adâncă și alte obstacole.

Cu versiunea îmbunătățită 2.0, aveți acum acces la funcții și mai multe caracteristici. Puteți ajusta traseele automa. Puteți revizui cu ușurință punctele de pericol de-a lungul traseului calculat. Și puteți chiar să utilizați pilotul automat Garmin pentru a urma ruta Auto de ghidare, în mod automat. Îmbunătățirile 2.0 vă oferă posibilitatea de a calcula orele de sosire în orice punct de pe traseu (excelent pentru sosirile de sincronizare pentru a corespunde deschiderilor podurilor și altor evenimente critice de timp). Puteți salva traseele pentru viitoarea navigație, prin copierea acestora pe un card SD ™ cu cartografiere BlueChart® g2 Vision® sau Lake Vü ™ HD Ultra².

GPX Waypoints Transfer
Dacă aveți puncte de trasee, piste sau rute frecvent utilizate pe produsul GPS al unui alt producător sau pe un dispozitiv portabil Garmin, acum este mai ușor ca oricând să transferați pe noul dvs. chartplotter Garmin, prin intermediul formatării software-ului standard GPX. GPX este un format standard deschis pentru schimbul de date GPS între platforme și aplicații.

Creați propriile hărți HD
Quickdraw Contours este o aplicație gratuită, ușor de utilizat, care este deja instalată pe dispozitivul Garmin compatibil. Se creează instantaneu propriile hărți personalizate de pescuit HD cu contururi de 1 picior. Păstrați datele pentru dvs. sau trimiteți-le la Garmin sau la prietenii dvs. Nu este necesară nicio expertiză specială.

- Dimensiuni fizice: 28.8cm x 16,3cm x 5,1cm
- Dimensiune afişaj: 19,8cm x 11,2cm; 22,75cm diagonala
- Rezoluţie afişaj 480 x 800 pixels
- Tip afişaj: WVGA
- Greutate 1 kg
- Rezistenţă la apă IPX7

- Consum 11W

- Antenna Internă sau externă NMEA 0183

- Receiver: 5 Hz

Garmin Marine Network™ ports
None

Hărţi şi Memorie
- Hărţi preîncărcate Nu
- Acceptă carduri de date 1 microSD™ card
- Puncte traseu 5.000
- Rute 100
- Jurnal de traseu 50.000 puncte; 50 rute salvate

Chartplotter
- Garmin Sonar compatible
- Suportă AIS (tracks target ships position)
- Suportă DSC (displays position data from DSC-capable VHF radio)
- Nu este compatibil cu ActiveCaptain


Sonda
- Frecvenţă dublă (50/200 kHz)
- Fascicul dublu (77/200 kHz)
- Putere de transmisie 500 W (RMS) / 4,000 W (peak to peak)
- ClearVü incorporat, SideVü incorporat

Adâncime maximă
2,300 ft @ 77 kHz, freshwater

1,100 ft @ 77 kHz, saltwater

Grafic şi jurnal cu temperatura apei

Conexiune - NMEA 0183 input ports
NMEA 0183 output ports