GARMIN MOTOR EL. FORCE TROLLING 50INCH 24V SERIA:

16.145,75 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02024.00

Motorul Force Trolling este cel mai puternic și mai eficient motor de trolling de apă dulce de 50 ”disponibil. Conectivitatea wireless a plotterului oferă funcții de navigație, pilot automat și blocare ancoră. Vedeți mai multi pești și structuri în mod clar cu un sonar integrat Ultra High Definition. De asemenea, include o telecomandă de mână cu un afișaj încorporat care poate fi citit în lumina soarelui. Telecomanda vă oferă un control complet al motorului trolling și o direcție simplă a gesturilor ”point-and-go”.
Pedala wireless și pilotul automat integrate vă determină să pescuiți cu blocare pe ancorare pentru a rămâne pe locul optim fara deviatii.
Pedala wireless oferă control instantaneu pe reacție; se simte și se orientează ca o pedală cu cablu.

Puternic, eficient și silentios
Force Trolling are puterea de a vă deplasa din loc în loc mai repede și de a sta mai bine în fața vânturilor și a curenților. Chiar și cu toată această putere, este și cel mai eficient motor de trolling disponibil, așa că poți conta pe el pentru a pescui toată ziua. Motor de înaltă eficiență ce funcționează la 36 V sau 24 V. Când funcționează la 24 V, oferă o tracțiune comparabilă cu motoarele de 36 V ale concurenților. Cel mai puternic, cel mai eficient și mai liniștit motor cu trolere, cu interferențe sonore aproape imperceptibile - este tot ce ți-ai putea dori într-un motor trolling.

Bucurați-vă de confortul unei pedale de picior fără fir. Oferă control instantaneu și receptivitate, totuși simte și direcționează la fel ca o pedală cu cablu. Funcționează fără fir folosind baterii AA sau, dacă doriți, poate fi instalata cu fir.

Integrare wireless Chartplotter și Pilot automat încorporat
Integrarea simplă printr-o conexiune wireless face ușoară utilizarea pilotului automat integrat. Creați trasee către punctul dvs. preferat și urmați piesele în timp ce pescuiești. Pilotul automat încorporat, cu senzor de poziție integrat și GPS, oferă blocare pe ancorare, reținere și control de croazieră. Verificați setările de pe unitate, de pe grafic sau de pe ecranul de la distanță vizibil la soare. Trebuie doar să vă setați traseul și vă va ghida de-a lungul cursului.

Sonar integrat
Motorul Force Trolling are inclusa o sonda integrata tradiționale CHIRP și Ultra High Definition, cu scanare ClearVü și SideVü, cu interferențe sonore imperceptibile. Sistemul de gestionare a cablurilor protejează cablurile traductorului încorporat, precum și accesorii suplimentare, inclusiv întreaga gamă pentru sonarele Panoptix ™ și Panoptix LiveScope ™.


Telecomanda portabilă inclusă, cu afișaj transreflexiv, care poate fi citit în lumina soarelui, oferă un control total al motorului trolling, împreună cu capabilități unice de direcționare a gesturilor punct-and-go. Există, de asemenea, chei programabile de pe telecomandă pe care le puteți utiliza pentru controlul graficului. Telecomanda este plutitoare, deci rezistă la apă si o puteti gasi usor daca accidental o sa cada peste bord.


Motorul trolling Force este construit pentru a dura. Este robust și durabil, dar ușor de implementat și este ușor de retractat și de depozitat datorita arcurilor duble cu gaz.