GARMIN GPSMAP 86I WW

2.994,65 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02236.01

GPS de mână pentru uz maritim cu funcţii de comunicare prin satelit inReach®
-Rezistent la apă, cu design plutitor, afişaj de 3" lizibil în lumina soarelui şi buton de comandă ce oferă uşurinţă în utilizarea subacvatică
-Menţineţi legătura cu dispozitivul de comunicare prin satelit inReach şi cu mesageria bidirecţională prin intermediul reţelei noastre de sateliţi cu acoperire globală 100% Iridium® (este necesar un abonament la satelit)
-Funcţii cum ar fi controlul la distanţă pentru controlarea uşoară a funcţiei de pilot automat Garmin şi produse martime selectate FUSION®
-Acceptă hărţi opţionale BlueChart® g3
-Filtrul GPS reglabil diminuează viteza şi oferă indicaţii privind direcţia peste hule

Conectaţi-vă cu barca dvs.
Sincronizaţi GPSMAP® 86i cu cititoarele de hărţi şi instrumentele Garmin compatibile şi veţi vedea datele ambarcaţiunii în timp real, afişate chiar pe dispozitivul dvs. de mână. În plus, acesta poate servi pentru funcţii cum ar fi controlul la distanţă pentru controlarea uşoară a funcţiei de pilot automat Garmin şi produsele martime selectate FUSION. Când navigaţi, filtrul GPS reglabil diminuează viteza şi oferă indicaţii privind direcţia peste hule.

Comunicaţii prin satelit
Cu tehnologia prin satelit inReach integrată şi opţiuni de servicii suplimentare, GPSMAP® 86i vă ajută să rămâneţi informaţi la nivel global. Trimiteţi şi primiţi mesaje bidirecţionale, monitorizaţi şi partajaţi călătoria dvs. şi, dacă este necesar, declanşaţi un SOS pentru a primi asistenţă de urgenţă de la un centru de monitorizare globală 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, printr-o reţea de sateliţi Iridium cu 100% acoperire globală. De asemenea, puteţi primi prognoze meteo direct pe dispozitivul dvs., astfel încât să puteţi lua decizii informate bazate pe condiţiile locale sau pe destinaţia următoare.

Hărţi opţionale BlueChart g3
GPSMAP® 86i vine preîncărcat cu harta de bază a lumii. De asemenea, aceasta vă permite să adăugaţi BlueChart g3 hărţi pentru apele de coastă, oferindu-vă acoperire, claritate şi detalii de top în domeniu cu date integrate Garmin şi Navionics®. Contururile detaliate vă permit să vizualizaţi conturi de 0.3 metri care oferă o descriere mai precisă a structurii fundului apei pentru hărţi îmbunătăţite pentru pescuit şi detalii extinse pentru mlaştini, canale şi planuri ale porturilor.

Rămâneţi informaţi
Primiţi notificări inteligente chiar pe dispozitivul dvs. de mână GPSMAP® 86i atunci când îl asociaţi cu smartphone-ul dvs. compatibil. De asemenea, puteţi sincroniza GPSMAP® 86i cu portalul Garmin Explore™ pentru gestionarea în cloud a punctelor de trecere, a traseelor şi rutelor preferate. GPSMAP® 86i oferă conectivitate Wi-Fi®, tehnologie ANT+® şi tehnologie wireless Bluetooth® pentru actualizări şi conexiuni wireless realizate cu uşurinţă. Pentru călătorii lungi, bateria internă cu litiu, reîncărcabilă oferă până la 35 de ore de durată de viaţă a bateriei în modul de monitorizare de 10 minute.

Este necesar un abonament la satelit
2Durata de viaţă a bateriei poate varia în funcţie de utilizare; bateria poate fi înlocuită de utilizator

Wi-Fi este marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance. Marca verbală şi siglele Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Garmin are loc sub licenţă.

Ce găsiți în cutie:
Dispozitivul de mână GPSMAP® 86i cu harta de bază a lumii
Suport alimentare
Şnur
USB la cablu Micro USB
USB la cablu cu 2 pini
Componente pentru instalare
Documentaţie