GARMIN SONAR ECOMAP ULTRA 122SV WW FARA SONDA

15.099,00 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02113.00

TOATE INSTRUMENTELE DE CARE AVEŢI NEVOIE PENTRU UN PESCUIT REUŞIT
Combinaţia de chartplotter/sonar are un ecran tactil de 12 inch, lizibil în lumina soarelui, şi harta de bază a lumii, iar pachetele cu traductor adaugă în plus sonare de scanare CHIRP tradiţională şi la definiţie ultra-înaltă.

* Ecranul tactil de 12 inch, cu taste, vă aduce cunoştinţele practice privind detectarea peştilor la vârful degetelor.
* Vedeţi imagini perfect clare cu structura şi peştii în detalii uimitoare.
* Navigaţi cu încredere cu ajutorul hărţilor opţionale BlueChart® g3 (vândute separat).
* Gestionaţi-vă experienţele de pe apă de aproape oriunde cu aplicaţia ActiveCaptain® (Necesită aplicaţia ActiveCaptain pe smartphone-ul compatibil asociat cu ECHOMAP Ultra 122sv.)
* Conectaţi-vă ambarcaţiunea pentru a distribui date, informaţii de la sonar şi hărţi cu celelalte dispozitive compatibile ale dvs.
* Exploraţi zona favorită; creaţi hărţi din mers şi adaptaţi-le la cerinţele dvs.
* PALETE DE CULORI VII - Cu paletele de culori vii, cu contrast ridicat, ale sonarului de scanare este mai uşor ca niciodată să distingeţi între ţinte şi structuri.
* ADĂUGAŢI HĂRŢI - Bucuraţi-vă de o rază de acoperire şi detalii BlueChart g3 cu datele de la sistemul Navionics® şi tehnologia de Ghidare automată integrate.
* QUICKDRAW CONTOURS - Creaţi hărţi de pescuit personalizate pe ecran folosind contururi de 0,3 m. Păstraţi datele pentru dvs. sau distribuiţi-le în comunitatea Garmin Quickdraw™ în aplicaţia Garmin Connect™3.
* POSIBILITATE DE CONECTARE LA REŢEA - Dacă aveţi mai multe unităţi compatibile ECHOMAP Ultra de 10 şi 12 inch sau unităţi ECHOMAP Plus sau UHD de 7 şi 9 inch pe ambarcaţiune, puteţi să distribuiţi diferite informaţii, precum date de la sonar, datele utilizatorului şi hărţi.
* COMPATIBILITATEA CU REŢEAUA NMEA 2000® - Conectaţi-vă la piloţii automaţi compatibili, la sisteme de comutare digitală, date meteo, sistemul audio Fusion-Link™, sistemul media, VHF, AIS, date despre motor, senzori de direcţie, precum senzorul SteadyCast™, plus multe altele de pe un singur ecran.
* APLICAŢIA ACTIVECAPTAIN - Conectivitatea Wi-Fi® integrată se asociază cu aplicaţia mobilă universală şi gratuită pentru acces la funcţia OneChart™, notificări inteligente, actualizări software, date din comunitatea Garmin QuickDraw şi multe altele
* COMPATIBILITATE CU MOTORUL DE TROLLING FORCE™ - Preluaţi controlul celui mai puternic şi eficient motor de trolling disponibil4, direcţionaţi-l spre puncte de trecere, monitorizaţi traseele şi multe altele de pe ecranul chartplotterului.
* Menţineţi sistemul ECHOMAP Ultra în siguranţă. Cablurile se conectează direct la suportul de montare basculant cu deconectare rapidă, ceea ce vă permite să instalaţi şi să demontaţi rapid unitatea.