GARMIN SET DIFUZARE FUSION SM-F65CW WHITE

433,29 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.02263.10

Difuzor maritim cu sistem de montare superficială, 6,5", 100 waţi, Classic White (Pereche)

REDARE AUDIO DE CALITATE, OPTIMIZATĂ
Seria de difuzoare Fusion SM cu sistem de montare superficială este creată pentru instalaţiile cu o adâncime de montare limitată, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea sunetului sau performanţa.


- Designul unic al suportului de montare asigură o adâncime de montare de doar 0,94″ (24 mm).
- Finisajul de calitate superioară din material cu proprietăţi acustice, cu margini şi contururi rotunjite, aduce un plus de eleganţă ambarcaţiunii dvs.
- Carcasa sigilată, reglată asigură o redare a sunetului de calitate şi protejează componentele difuzorului.
- Diametrul de montare de 5,12″ (130 mm) asigură compatibilitatea cu majoritatea spaţiilor pentru boxe de 6,50″.

CREATE ŞI PROIECTATE PENTRU MEDIUL MARITIM
Seria de difuzoare SM are un rating IP65 pentru protecţie împotriva prafului şi pătrunderii apei şi au fost testate la un nivel ridicat de protecţie împotriva sării, ceţii şi radiaţiilor UV.

MATERIALE DE CALITATE ŞI INGINERIE ACUSTICĂ
Seria de difuzoare SM conţine materiale de calitate superioară şi elemente de design specifice mediului maritim, care asigură un aspect şi un sunet excepţional pe apă.

ACCESORII PENTRU MAI MULTE TIPURI DE MONTARE
Sunt disponibile trei distanţiere de montare accesorii (fiecare comercializat separat), care îţi permit să montezi seria de difuzoare SM la bord cu versatilitate şi uşurinţă.

CARCASĂ SIGILATĂ, REGLATĂ
Carcasa permite montarea chiar şi în cazul unei adâncimi de montare limitate, fără a compromite calitatea sunetului. Carcasa protejează, de asemenea, componentele împotriva deteriorării fără a fi necesare cupe pentru partea inferioară a difuzoarelor, astfel simplificând montarea.

UNITATE PENTRU DIFUZOR OPTIMIZATĂ
O unitate pentru difuzor optimizată de 3″ este încorporată în carcasă, cu toţi parametrii acustici calculaţi precis pentru o redare a sunetului de calitate indiferent de locul în care este instalat difuzorul.