GARMIN SONAR STRIKER PLUS 4CV GPS

1.264,30 lei TVA inclus

Cod producator: GARMIN HG.010.01871.01

STRIKER ™ Plus 4cv, cu un afișaj luminos de 4,3 "și GPS încorporat, are un sonar tradițional Garmin CHIRP, Garmin CHIRP ClearVü ™ și un program pentru hărți Quickdraw Contours care stochează până la 2 milioane de acri cu contururi binedefinite . GPS-ul încorporat vă permite să marcați și să navigați la punctele de trecere și vă arată viteza ambarcațiunii.


Garmin Quickdraw™ Contours
În timpul deplasărilor, software-ul de cartografiere Quickdraw Contours creează hărți HD ale locurilor unde ați fost. Nu sunt necesare cunoștințe speciale. STRIKER ™ Plus 9sv poate acum să stocheze până la 2 milioane de acri din hărțile Quickdraw Contours cu contururi bine definite.

STRIKER ™ Plus 4 include tehnologia Garmin CHIRP pentru un nivel mai înalt de claritate și detaliu. Imaginile clare oferă o separare remarcabilă a țintei și rezoluție bună pe apă adâncă. Contururile sunt mai vizibile, chiar și la viteze mai mari, iar zgomotul semnalului poate fi suprimat la adâncimi mai mari pentru o interpretare la timp a ceea ce este jos.

GPS-ul integrat, de înaltă sensibilitate vă găsește și vă menține poziția oriunde v-ați afla pe apă. GPS-ul vă permite să marcați puncte de referință pentru locații diferite. Deci, dacă peștii se regăsesc într-un singur loc, îi puteți marca și puteți reveni la următoarea călătorie. Marcați pontoane, rampe și alte locații de pe lac și creați rute înapoi la ele pentru următoarea călătorie. GPS-ul permite, de asemenea, să vă afișeze viteza pe ecran, astfel încât să puteți fi sigur că vă deplasați cu viteza potrivită în zonele controlate.

- Dimensiuni: 9,8 x 17,4 x 4,5 cm
- Greutate: 0.3 kg
- Rezistență submersă: IPX7
- Model display: QSVGA
- Diagonală display 4.3"
- Rezoluție 272 x 480 pixels
- Capabil de frecvență duală (50/200 kHz)
- Suportă sondă Dual-beam (77/200 kHz)
- Frcvențe suportate: traditional 50/77/200 kHz; CHIRP (mediu și înalt); ClearVü 260/455/800 kHz