HUMMINBIRD HELIX 12 CHIRP 2D, GPS, G4N

10.915,63 lei TVA inclus

Cod producator: HUMMINBIRD HB.597034

HELIX 12 CHIRP GPS G4N are un ecran de 12,1 ", sonda CHIRP Dual Spectrum și GPS intern cu Humminbird Basemap. La fel ca la toate modelele HELIX G4N, acest HELIX 12 include caracteristici standard precum AutoChart Live, Wi-Fi și NMEA 2000®, pentru conexiunea la rețeaua Bluetooth® și Ethernet pentru compatibilitate cu familia de produse One-Boat Network ™ de la Humminbird, Minn Kota și Cannon.

Controlul tastaturii:
- Master HELIX la simpla apăsare a unui buton. Accesați vizualizările preîncărcate din sistemul de meniul ușor de utilizat, acționat de comenzi cu taste soft care vă permit să acționați în mod fiabil sonarul în orice condiții.

Sonda CHIRP Dual Spectrum:
- Înainte de a lansa, știți ce este acolo, datorită siluetelor de pești foarte detaliate și a unei vederi clare a structurilor. Sonda CHIRP de tip Low-Q, Dual Spectrum oferă două modalități de căutare; Mod larg pentru acoperire maximă și Mod îngust pentru focalizarea pe cele mai mici detalii.

GPS intern și hartă basic Humminbird:
- Harta îmbunătățită vă oferă o vedere clară a structurilor și a punctelor de interes din jur, astfel încât să puteți pescui și naviga cu încredere totală. Identificați geamanduri, marcaje de zi, pericole, porturi, contururi, marcaje de adâncime și multe altele. Include diagrame a peste 10.000 de lacuri (SUA), plus acoperire de coastă pentru SUA continentală.

Compatibil cu Premium Chart:
- Humminbird oferă cele mai multe opțiuni pentru graficele premium, pentru pescarii de pretutindeni. Obțineți o imagine completă a structurilor cu diagrame opționale din produsele LakeMaster® și CoastMaster ™ ale Humminbird, precum și cu diagrame compatibile Navionics®.

AutoChart Live:
- Creați hărți în timp real ale locurilor dvs. de pescuit, cu acces la caracteristicile brevetate Humminbird® LakeMaster®. Hărți cu structurile, duritatea fundului și existența vegetației în timp ce conduci barca. Vine standard cu memorie internă cu capacitate de opt (8) ore de înregistrare și este compatibil cu cardurile AutoChart Zero Line SD pentru o capacitate de cartografiere AutoChart Live practic infinită.

Compatibil cu rețeaua device-urilor din barcă:
- Multe modele Humminbird se integrează și comunică fără probleme cu motoarele Minn Kota și downriggerele Cannon Optimum pentru a avea mai multe caracteristici și capabilități pentru pescarii de pretutindeni. Profitați din plin de timpul petrecut pe apă cu controlul exclusiv al bărcii și funcțiile de scanare din rețeaua One-Boat.

Rețeaua Ethernet:
- Ethernet de mare viteză vă permite să construiți un sistem puternic, profesional. Conectați cu ușurință mai multe sonare sau faceți upgrade la tehnologii suplimentare, cum ar fi Minn Kota i-Pilot Link și Humminbird CHIRP Radar.

Bluetooth:
- Preluați controlul direct de pe ecranul Humminbird cu comunicații wireless către ancore compatibile Talon și Raptor pentru apă de mică adâncime, precum și cu downrigger Cannon Optimum. Funcțiile suplimentare includ actualizări de software fără fir din aplicația Humminbird FishSmart și afișarea notificărilor telefonului smartphone pe Humminbird.

Rețea NMEA 2000:
- Conectați sonarul la rețeaua accesoriilor NMEA 2000 pentru mai multe date; de la performanța bărcii la condițiile meteorologice și de apă, dați sens tuturor prin rețeaua NMEA 2000.

Include cap de control, montaj traductor pe traversă și hardware , cablu de alimentare, montaj gimbal.

Dimensiune afișaj - Diagonală : 12,1 "
Afișați Pixel Matrix : 1280H x 800V ft
Sonar-Standard : CHIRP cu spectru dual
Sondă-acoperire : 20 °, 42 ° și 60 ° @ -10dB
Sonar-opțional : 50 kHz, 50 / Low Airmar CHIRP
CHIRP - Frecvențe acceptate : mod complet (150-220 kHz), mod îngust (180-240 kHz), mod larg (140-200 kHz)
Sonar-Frecvențe acceptate : 50/80/200 kHz
Sonar de adâncime : 1.200 ft (traductor tradițional), 3.500 ft (opțional 50 kHz)
Interfață : Control tastatură
Caracteristici : Bluetooth, GPS încorporat, cartografiere încorporată, sonar digital CHIRP, CHIRP cu spectru dual, rețea, Wi-Fi
Slot pentru card de memorie : Dual SD
Compatibil cu : AIS, AutoPilot, Minn Kota i-Pilot Link, Minn Kota Talon / Raptor, NMEA 2000, Radar, MEGA 360, One-Boat Network, Minn Kota US2 Sonar
Power Draw : 1,75 Amperi
Putere : 10.8-20 VDC
Putere de ieșire peak to peak : 8000 wați
Putere de ieșire RMS : 1000 wați
Captură de ecran : Inclus
Înregistrare Sonar : Inclus
Montaj standard : Gimbal
Dimensiune standard montaj : 14,86 "L x 8,83" H x 4,25 "D
Montaj - Dimensiune opțională : 14,86 "W x 8,52" H x 1,36 "D
Locul montării traductorului : Trapă
GPS Chartplotting : Inclus
GPS Trackplotting : Inclus
Compatibilitate LakeMaster : da
Compatibilitatea Coast Master : da
Compatibilitate Navionics Gold / HotMaps : da
Navionics Platinum + Compatibilitate : da
Compatibilitatea GPS a senzorului de direcție : da
Software actualizabil : da
Vizualizați tastele presetate : da
X-Press Meniu Sistem : da
Citire digitală personalizată : da
Selecții de vizualizare personalizate : Nu
Afișați culorile în tonuri de gri : 16 biți
Dimensiunea afișajului : 11 "- 15"
Citire viteză : Inclus
Citire temperatura : Incorporat
Alarmă de temperatură : da
Graficul temperaturii : da
Traductor inclus : XNT 9 HW T
Compatibil HDMI : Nu