MINN KOTA MOTOR EL.45 POWERDRIVE SPOTLOCK MICRO 137CM

10.478,05 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.901712

Rezistente. Fiabile. Și pe deplin capabile să vă ajute să aveți o zi reușită de pescuit. Tehnologia PowerDrive ™ este ușor de operat. Montajul dur, elegant și gândit pentru a face față eforturilor ce apar zi de zi.

Deploy-Assist Lever: coborâți și ieșiți ușor din apă. Doar apăsați maneta pentru a muta motorul și când este timpul să vă deplasați, acesta se blochează ușor și sigur.

i-Pilot® GPSTrolling System: Cel mai de încredere sistem GPS în pescuit. i-Pilot® utilizează GPS pentru a controla motorul, păstrând poziționarea. Setați Spot-Locks, înregistrați traseele, controlați viteza și direcția și multe altele. i-Pilot face automat poziționarea și controlul bărcii și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD mare, ușor de citit.

Spot-Lock: trebuie doar să apăsați un buton și Spot-Lock vă va ține pe loc cu precizie GPS fără egal. Disponibil pe sistemele GPS i-Pilot, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne automat deasupra oricărui loc de pescuit productiv, fără a vă atinge comensile motorului.

AutoPilot ™: navigați automat cu barca în orice direcție doriți. Pur și simplu îndreptați capul motorului dvs. în direcția pe care doriți să călătoriți, activați AutoPilot ™, iar motorul vă va menține automat pe acea direcție, chiar corectând abaterile vântului, a valurilor și curentului.

Apasă pentru a testa contorul de baterie: Apăsați un buton pentru a obține o citire instantanee a nivelului de încărcare a bateriei.

Digital Maximizer ™: Oferă până la 5 ori mai mult timp de funcționare la o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare, cu viteză variabilă, vă permit să setați viteza exactă și vă oferă doar câtă energie aveți nevoie, contribuind la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

Weedless Wedge ™ 2 Prop: Cu palele evazate spre înapoi, pentru a alimenta orice, fără tăierea și piratarea bateriei, Weedless Wedge ™ 2 este unul dintre cele mai de încredere accesorii în pescuit.

Ax compozit indestructibil - Garantat pe viață: la baza motorului dvs.Minn Kota se află un ax compozit indestructibil. Este un produs exclusiv Minn Kota și este garantat pe viață.

Compatibilitatea aplicațiilor mobile: controlați i-Pilot direct de pe dispozitivul dvs. Apple® sau Android ™ cu aplicația noastră. Obțineți comandă rapidă pentru viteză, direcție, Spot-Lock și Pilot automat avansat - plus posibilitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.

Cool, Quiet Power: fiecare unitate Minn Kota funcționează rece pentru a prelungi durata de viață a motorului și silențioasă.

i-Pilot PowerDrive nu includ și nu sunt compatibile cu o pedală.

Ce este inclus: Motor PowerDrive 55 lb. 54 ", telecomandă i-Pilot, Lanyard, MKP-32 Prop și montaj.