XX MOTOR EL. MINN KOTA ULTREX 80 I-PILOT 24V SERIA:

16.383,34 lei TVA inclus

Cod producator: MINN KOTA MK.560000

Călcați pe pedala motorului Ultrex ™ și simțiți ce face Power Steering unui motor de trolling. Apoi apăsați butonul Spot-Lock pentru a rămâne automat pe un loc de pescuit. Numai Ultrex combină direcția cea mai receptivă și intuitivă cu ajutorul controlului automat cu barca de la GPS.

- Servodirecție: cea mai confortabilă și mai responsvă direcție disponibilă. Pedala de picior a lui Ultrex este construită pentru ușurință la utilizare, control de precizie și reacție instantanee.

- Blocarea direcției: Când ridicați piciorul de pe pedala lui Ultrex, capul motorului rămâne îndreptat în direcția în care ați lăsat-o. Fără recul sau reajustare, doar direcție obținută mai ușor în fiecare zi.

- Sistemul de trolling i-Pilot®: Sistemul GPS cel mai de încredere la pescuit. i-Pilot® folosește GPS-ul pentru a vă controla motorul cu caracteristici incredibile. Setați Spot-Lock , căi , viteză și direcție și multe altele. Sistemul i-Pilot face poziționarea și controlul barierei automat și puteți prelua comanda de pe ecranul LCD, ușor de citit.

- Spot-Lock cu Jog: Spot-Lock vă va ține pe loc cu precizie GPS de neegalat. Disponibil pe sistemul GPS i-Pilot, care este preinstalat, Spot-Lock vă oferă puterea de a rămâne deasupra oricărui loc productiv de pescuit, fără a vă atinge pedala motorulului. Cu ajutorul senzorului de poziție inclus, puteți utiliza Jog pentru a vă deplasa locația Spot-Lock cu cinci picioare în orice direcție. Puteți activa Spot-Lock din i-Pilot remote sau sonarul Humminbird.

- Lift-Assist: Designul patentat Lift-Assist de la Ultrex reduce greutatea de ridicat și se deplasează la jumătate. Dispune de un sistem cu arc din oțel inoxidabil și dispoztiv încărcat cu gaz azot.

- AutoPilot ™: Navigați automat în barca în orice direcție aleasă. Doar îndreptați capul motorului dvs. în direcția în care doriți să călătoriți, activați funcția AutoPilot ™, iar motorul dvs. vă va ține automat în poziția respectivă, chiar dacă aveți corecții pentru vânt, valuri și curent.

- Universal Sonar 2: Păstrează traductorul și cablurile dvs. complet ascunse și protejate, executând totul prin arborele motorului, cu conectori ecranați.

- Pedala Heel-Toe / CableFoot: Este singura pedală de picior cu servodirecție pentru confortul în utilizare și reacție instantanee - plus un buton pentru activarea ancorei Spot-Lock.

- Indicator integrat pentru nivelul de încărcre al bateriei: telecomanda i-Pilot vă poate indica încărcarea exactă rămasă în bateriile dvs., astfel încât să știți cât timp mai aveți de rămas pe apă.

- Digital Maximizer ™: oferă până la 5 ori mai mult timp de funcționare pe o singură încărcare a bateriei. Aceste motoare cu tambur cu turație variabilă vă permit să navigați la viteza exactă și oferă doar puterea de care aveți nevoie, ajutând la conservarea bateriei pentru o zi întreagă de pescuit.

- Un ax de material compozit indestructibil - garantat pe viață.

- Compatibilitate cu aplicațiile mobile: controlați i-Pilot direct de pe dispozitivul Apple® sau Android ™ cu aplicația noastră mobilă. Obțineți comanda rapidă a vitezei, direcției, Spot-Lock și Advanced AutoPilot - plus capacitatea de a actualiza software-ul i-Pilot.