BINOCLU KITE OPTICS FALCO 8X42

1.809,93 lei TVA inclus

Cod producator: KITE OPTICS VBO.K283643

Binoclul Falco beneficiază de componente din sticlă de calitate superioară tratate la suprafață cu un strat KITE OPTICS MHR ce ajută la obținerea unei transmisii a luminii de 90%. Reproducerea culorii este perfect naturală, iar imaginea dispune e un contrast ridicat și o focalizare detaliată. Carcasa din aluminiu asigură o greutate redusă, dar oferă în același timp și duritate binoclului.

Binoclul Falco răspunde noilor tendințe pentru performanțe de nivel înalt cu dimensiuni compacte ”de buzunar”. Cu un profil relativ subțire și o greutate de 700 de grame, Falco 8x42 își păstrează încă proprietățile compacte și oferă un plus de confort și ergonomie prin zonele special adâncite pentru degetele mari.

Precum toate instrumentele profesionale KITE OPTICS, Falco este conceput pentru a se ridica la nivelul garanției de 30 de ani oferită de producător. Precizia ridicată în construcția și îmbinarea elementelor metalice asigură o reacție naturală și precisă a rotiței de focalizare. Binoclul nu permite apei să pătrundă, iar umplerea cu gaz a acestuia elimină aburirea internă a acestuia.

● Câmp vizual mare
90% transmise a luminii
● Focalizare minimă 1,7 m
● Acoperire KITE MHR
● Design ergonomic și ușor
● Garanție 30 de ani
● Capace pentru lentile, Curea și Husă incluse

Specificatii:
Tip: Binoclu
Factor crepuscular: 18.3
Greutate: 705 g
Lungime: 142 mm
Câmp vizual: 14.3 m@100m
Corecţie dioptrie: ± 3 dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: 5.25 mm
Distanţa optimă ocular-ochi: 22 mm