SAUER S404 SYNCHRO XTC 30.06

19.423,70 lei TVA inclus

Cod producator: SAUER V.SRS404XTC.3006

Caracteristici tehnice generale:

1. Mai sigure
- Sistem armare Cocking manual - permite armarea și dezarmarea confortabilă și silențioasă. Mai mult, previne darea focului accidentală atunci când închizătorul nu este complet închis. Pentru deschiderea armei cu siguranța pusă - de exemplu, pentru a încărca și descărca - este necesar doar a împinge butonul de armare înainte în timp ce ridicaţi levierul închizătorului.
- Îndepărtarea ușoară a capului închizător - poate fi separat în doar doi pași simpli. Este o garanție de 100% că persoane neautorizate nu pot folosi carabina dumneavoastră S 404.

2. Mai mult control
- SAUER Quattro - Nu există două două partide de vânătoare la fel, iar fiecare are un nivel diferit de percepție tactilă. Conceptul SAUER Quattro are un mod unic de a utiliza acest fapt în avantajul său. Cu ajutorul cheii universale SUS, trăgătorul poate alege acum între patru greutăți diferite de declanșare în cateva secunde: 550 g (1,2 lbs) // 750 g (1,7 lbs) // 1000 g (2,2 lbs) // 1250 g (2,7 kg).
- Trăgaci reglabil – A avea un tir curat și o lovitură controlată depinde de poziția degetului pe suprafața de declanșare, iar fiecare mână este diferită - iar SAUER Quattro are acum soluţia, asigurând un interval de reglare de 8 mm pentru cursa trăgaci şi reglaj stânga - dreapta de 5 grade.

3. Mai precise
- SAUER Universal Mount - baza de montare este prelucrată în cutia mecanismelor, asigurându-se astfel cel mai ridicat nivel de siguranţare cu cele mai mici toleranțele posibile și o înălțime constructivă senzațional scăzută .
- Ţeava forjată la rece este fixată la receptor prin intermediul a trei șuruburi de fixare. Este idee preluată de la S 202, iar S 404 își menține punctul de impact, după remontarea ţevii.

4. Mai performante
- Fascinaţia în mișcare – forma clasică a închizătorului al S 404 a fost îmbibată cu legendarul finisaj SAUER de suprafață perfect și cel mai înalt nivel de precizie de fabricație.
- Şase fante de înzăvorâre - direct pe ţeavă.
- Safe și extrem de rapid - SAUER MagLock pentru magazie este un echipament standard pe S 404. Apăsarea butonului de eliberare înainte protejează de pierderi accidentale, în timp ce o alunecare spre spate permite o reîncărcare instantanee.
- Funcționalitate perfectă – forma patului ErgoLux reduce în mod semnificativ reculul. Obrăzarul recent reproiectat oferă contact mai potrivit cu arma.

5. Mai flexibil
- Cheia universală SAUER este dovedit a fi o cheie germană excelentă, în esență responsabilă pentru modularitatea și flexibilitatea S 404.
- O armă, mai multe calibre - Sauer 404 permite folosirea tuturor calibrelor disponibile pe o singură pușcă. Chiar și pentru saltul de la calibrele Standard la Magnum nu este nici o problemă: pur și simplu schimbaţi şi capul închizătorului pentru a transforma S 404 de la un .30-06 la 0.375 H & H Magnum, în doi paşi simpli.
- Posibilitatea de a desface arma pentru uşurinţă la transport - este nevoie de doar câteva secunde pentru a îndepărta patul cu cheia SUS și a reduce dimensiunea S 404 cu 51 cm (lungimea ţevii) la un impresionant 69 cm lungime de transort.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 30.06SPRG
Lungime ţeavă: 56 cm
Lungime pat: * cm
Sistem de ochire: NS