SAUER S404 ELEGANCE WOOD 9,3X62 S

23.298,40 lei TVA inclus

Cod producator: SAUER V.SRS404EL.9.3X62

Elegantă, simplă, magistrală. Conceptul superior pentru modelul S 404, asociat cu un pat din lemn, calitate de lux Grade 5, de o perfecțiune tehnică și artistică, pentru un adevăratul pasionat de vânătoare.
- Pat de lemn esență de nuc selecționat, calitate Grade 5 forma ErgoMax
- Concept modular: permite schimbarea patuluiși a țevii în căteva momente. Folosind cheia Sauer SUS puteți schimba calibrul și patul după necesități.
- După vânătoare puteți evita orice accident nedorit, îndepărtând pur și simplu capul închizător de ansambu și făcând arma ne-operabilă.
- Sistemul de armare Manual Cocking: ergonomic, permite armarea carabinei fără zgomot. Prin apăsarea butonului în jos și spre înainte, veți face ca acesta să alunece în poziția armat.
- Forța de apăsare pe trăgaci ajustabilă: răspunde perfect cerințelor vânătorilor legate de abilitățile, cunoștințele și situația din teren. Forța de apăsare de 550g, 750g, 1000g sau 1250g determină succesul cu S404
- Poziția trăgaciului ajustabilă : fiecare trăgător de competiție știe că poziția trăgaciului și cursa acestuia sunt factori esențiali pentru a obține lovitura dorită. O ajustare a cursei de 8mm și o reglarea stânga-dreapta într-un interval de 5 grade determină obținerea acestei poziționări.
- Țeava și cutia mecanismelor sunt realizate la Isny-Germania. Fiecare țeavă este forjată la rece cu mare precizie și finisată NitrobondX. Cutia mecanismelor este realizată pe mașini CNC obținând o îmbinare perfectă cu țeava și asigurâd o mișcare uniformă a închizătorului

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 9,3x62
Lungime ţeavă: 56 cm
Sistem de ochire: Universal
Capacitate magazie: 3+1 nr.cartuşe
Greutate: 3,22 kg