TIKKA CARAB.T3X FOREST SS 51CM 3RD 30.06 NS MT

7.157,58 lei TVA inclus

Cod producator: TIKKA V.TF1T31S6103MT

Cu un aspect clasic și performanță balistică de excepție, Tikka T3x Forest reușește să impresioneze.


Această carabină este o alegere excelentă pentru vânătorii care folosesc lunete cu obiective mari care necesită monturi mai înalte. Tikka T3x Forest satisface orice vânător care apreciază un design clasic, cu obrăzar care ofera un plus de confort.

Forjarea la rece produce determină producerea de țevi precise și rezistente. În timpul forjării, țevile Tikka sunt bătute uniform din toate părțile pe dorn, transferând profilul canelurilor prelucrate pe suprafața dornului.
Închizător cu acțiune extrem de rigidă, realizat din oțel călit, cu doi pini de blocare. Închizătorul are un unghi de deschidere de 70°, lăsând mult spațiu pentru manipularea lui.
În fiecare situație de tragere, carabina funcționează întotdeauna ușor, când apăsați pe trăgaci. Acesta este motivul pentru care este esențial ca trăgaciul puștii să fie fabricat în conformitate cu toleranțe foarte strânse. Timpul minim de blocare a declanșatorului puștii reduce timpul dintre activarea declanșatorului, ruperea declanșatorului și impactul percutorului asupra cartușului. Acest lucru are ca rezultat un control excelent al declanșatorului carabinei și un potențial mai mare de precizie.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Bolt Action
Calibru: 30.06SPRG
Lungime ţeavă: 51,0 cm
Sistem de ochire: No Sights
Capacitate magazie: 3+1 nr.cartuşe
Greutate: 2,9 kg