WALTHER G22 OLIVE CAL.22LR seria

1.307,50 lei TVA inclus

Cod producator: WALTHER V.W2692660

G22 este o carabină semiautomată cu un design futurist dedicată tirului sportiv și antrenamentului , design care mută acțiunea în partea din spate a patului. Această idee o transformă într-o carabină foarte compactă, ce păstrează totuși țeava de 51cm, dar la care s-a reușit o lungime totală de doar 75cm. Caracteristicile interesante G22 nu se opresc aici. Având în vedere că acțiunea este aproape de fața trăgătorului, un sportiv stângaci nu poate trage cu G22, fără a fi lovit în față cu mânerul închizătorului. Walther G22 oferă posibilitatea reglării acestui lucru funcție de cerință, dreapta sau stânga. De fapt, patul lui G22 este confecționat astfel încât carabina poate fi modificată pentru utilizarea de pe dreapta- pe stânga. Cu toate acestea, Walther recomandă ca numai un armurier autorizat să efectueze această adaptare.

Pe fiecare parte a carabinei, chiar deasupra este sistemul de siguranțare ambidextru. Indicatorii de "dare a focului" portocalii pe fiecare parte pentru a indica atunci când arma este siguranțată sau gata să tragă.

Integrat în patul carabinei este un mâner de transport care, de asemenea, funcționează ca înălțător pentru sistemul de ochire mecanic și ca șină Weaver pentru sisteme optice de ochire .

Cătarea de asemenea poate fi ușor de reglat. Pe partea de jos a ansamblului pat-uluc este un alt set de șină Weaver pentru montarea sistemului de iluminare. În plus, tot în partea de jos a patului poate fi montat un bipod sau alte accesorii.

Pentru reglajul lungimii patului pot fi folosite distanțiere care sunt furnizate cu fiecare carabină G22, pentru a corespunde cerințelor personale. Două șuruburi mari Allen în patul armei sunt desfăcute și distanțiere sunt adăugate sau îndepărtate până când este atinsă lungimea dorită. De asemenea, partea din spate a patului G22 este prevăzut un compartiment pentru un încărcător de rezervă suplimentar.

Carabina G22 .22 LR Walther este pur și simplu distractiv pentru a o folosi.

- Calibru .22LR;
- Lungime țeavă 51cm;
- Lungime totală 75cm;
- Greutate 2,95kg;
- Capacitate magazie 10cartușe.

Specificatii:
Tip armă: Carabina
Model: Semiautomata
Calibru: 22LR