GURU MONT. CARLIG LWGF FEEDER SPECIAL RIG 1M NR.10 019MM 8BUC/PL

  • Distribuie pe:

26,18 lei TVA inclus

Cod producator: GURU A.GU.GRR200

Dacă sunteți în căutarea unei monturi de calitate superioară pentru pescuitul la feeder, care să elimine problemele ce apar la legarea realizată de dvs., atunci nu căutați mai departe decât noile monturi speciale Guru Feeder. Modelul de cârlig Light Wide Gape Feeder este un mare succes și este cârligul ales de mulți pescari de feeder, așa că a avut sens în a realiza aceste monturi!
Cu forfacul de 100 cm de monofilament N-Gauge produs în Japonia, incredibil de puternic, cu diametru redus și foarte clar, rezistența de rupere utilizată a fost potrivită cu dimensiunea relevantă a cârligului.
Gama noastră existentă de monturi gata legate este un succes masiv și, ca și ca toate monturile speciale de la Guru, Feeder Special este livrat pe o bobină de EVA care se potrivește perfect în cutia Guru Rig, cu capacitate de opt monturi pe bobină.
Aceste monturi sunt perfecte pentru multe tipuri de pescuit la feeder sau momitor și pentru o mare varietate de specii - plătică, caras sau chiar crap mai mic. Vin cu buclă deja legată la capăt, dar dacă pescuiești cu lungime de forfac mai mică, le poți scurta și lega pentru a scurta lungimea.

- Mărime cârlig #10
- Diametrul fir 0,19 (6lbs)
- Ambalaj 8buc./plic

Specificatii:
Tip cârlig: Crap