LIEMKE CAMERA VEDERE TERMICA KEILER.25LRF 1-4X

  • Distribuie pe:

13.327,42 lei TVA inclus

Cod producator: LIEMKE VBL.80409020

Monoclul pentru imagini termice KEILER-25 LRF este o adevărată putere în dimensiuni de buzunar ce dispune de un telemetru cu laser integrat.

Monoclul termic LIEMKE KEILER-25 LRF convinge cu noul său detector termic VOx ceramic 384 x 288, de 12 µm pitch pixeli și sensibilitate la temperatură <35 mK.

Cântărind doar 320 g într-un design extrem de compact, acest monocular termic portabil stabilește noi standarde de performanță la detectarea termică.

Combinat cu detectorul VOx, obiectivul de 25mm este focalizat manual și oferă un câmp vizual de 18 m la 100 m cu o distanță de detectare de până la 1.250 m.

Sursele de căldură pot fi afișate în diferite moduri de culoare, care pot fi mărite digital de până la 4x pentru a identifica ținta mai precis.

Cu 16 GB memorie internă, pot fi înregistrate până la 20.000 de imagini sau 24 de ore de videoclipuri. Datorită funcției Wi-Fi integrate, puteți transfera date de imagine de pe monoclu de termoviziune direct pe dispozitivul dvs. Android® sau Apple® prin flux live, la o distanță de până la 20 m.

Telemetrul laser integrat vă permite să determinați distanța unui obiect până la 600 m distanță, cu o precizie de +/-1 m.

Datorită senzorului IR inteligent din interiorul ocularului, afișajul va intra automat în modul de așteptare de îndată ce optica este îndepărtată din dreptul ochilor. Acest lucru prelungește durata de viață a bateriei și previne emisiile de lumină perturbatoare. KEILER-25 LRF poate fi, de asemenea, operat și încărcat printr-o sursă externă prin alimentare USB.

Carcasa robustă asigură o operare simplă și intuitivă chiar și atunci când purtați mănuși.

În conformitate cu reglementările stricte, monocularul de termoviziune este certificat conform standardelor IP66 pentru a oferi o protecție optimă împotriva prafului și ploii abundente.

Cu caracteristicile sale tehnice extinse și operarea simplă și intuitivă, camera termică KEILER-25 LRF este un monoclu de top pentru vizionare pe timp de noapte în clasa sa de performanță.