LIEMKE CAMERA VEDERE TERMICA KEILER-1

18.514,53 lei TVA inclus

Cod producator: LIEMKE VBL.80113544

IMAGINĂ GENIALĂ - Imagine strălucitoare datorită senzorului VOX de 12 μm de înaltă rezoluție de 640 x 512 pixeli și a obiectivului de 35 mm f/1.0. Soft-ul sofisticat de procesare a imaginii și cele două moduri de vizualizare comutabile rapid pentru diferite condiții de observare asigură o imagine cu aspect natural, cu recunoaștere foarte bună a detaliilor, chiar și în condiții meteo diferite. Cinci moduri de culoare vă permit să îl utilizați în funcție de preferințele dumneavoastră individuale.

UTILIZARE INTUITIVĂ ȘI REGLAJ INDIVIDUAL - Elementul de control central este rotița de derulare plasată în mijloc: meniul, zoomul și alte funcții pot fi controlate intuitiv cu ajutorul acestuia. Adaptabil individual: navigarea prin meniu cu modul standard, personalizat și de bază, precum și meniul rapid. Acest lucru vă oferă acces rapid la funcțiile utilizate frecvent. Chiar și în întuneric complet, puteți găsi intuitiv toate comenzile importante - datorită sensivității excelente. Sunteți gata de utilizare: după pornire, dispozitivul este gata de utilizare în cinci secunde!

CONECTIVITATE MULTIMEDIA
KEILER-1 poate fi conectat cu ușurință la aplicația LIEMKE folosind funcția WiFi. În plus, imaginile și videoclipurile pot fi salvate. Așa vă înregistrați permanent experiențele la vânătoare!

Descoperiți noua aplicație LIEMKE!
Transferați imaginea termică a dispozitivului dvs. LIEMKE* pe smartphone-ul dvs. în timp real sau realiyaţi fotografii și videoclipuri direct în aplicație. Extindeți-vă experiența la vânătoare acum cu noua aplicație LIEMKE

*Compatibil cu LIEMKE LUCHS-1 și MERLIN-35.

Poate fi ȘI PENTRU purtatorii de ochelari - Păstrați o privire de ansamblu în orice moment: ocularul poate fi ajustat pentru utilizare cu și fără ochelari - cu un câmp vizual complet. Un alt avantaj: Observarea nerestricționată este posibilă chiar și în situații dificile, deoarece distanța exactă până la ochi nu trebuie menținută.

Bateria oferă o autonomie de până la nouă ore și se reîncarcă în trei ore cu funcția de încărcare rapidă prin USB-C. Datorită blocării cu baionetă, bateria este silentioasă și poate fi schimbată rapid. Supliment: CHARGER-K - disponibil ca accesoriu - poate fi folosit și ca power bank!

COMPACTĂ ȘI ROBUSTĂ - Doar ce este mai bun: aluminiu robust pentru lentilă, unitatea oculară și cadru, un corp din plastic armat cu fibră de sticlă și inserții de cauciuc fac posibilă utilizarea acestuia chiar și în cele mai nefavorabile condiții! Rezistă chiar și la scufundări scurte*! (*30 min la 1m adâncime a apei)

FLEXIBILĂ, UTILIZARE CU O MÂNĂ - Pentru o prindere sigură: O curea de mână, de care poate fi atașată in același timp cureaua de gât, permite manevrarea ușoară și sigură, atât cu mâna stângă, cât și cu mâna dreaptă. Pregătit pentru orice situație de vânătoare!

Detector și optică:
- Obiectiv: 35 mm f/1.0
- Câmp vizual: 22x17,6m/100m –12,5°x10,0°
- Rezoluție și tip: 640×512 VOx
- Detector de pas: 12 μm
- Câmp de vizualizare pixel/PFOV: 0,34 mrad
- Raza de detectare: 1750 m
- Rata de reîmprospătare: 50 Hz
- NETD: 50 mK
- Mărire: mărire de bază de 1,9x (zoom digital de până la 10,0x)
- Raza de focalizare: 1 m până la infinit
- Ecran: 1024×768px OLED

Funcții și media:
- Memorie internă: 32 GB
- Compatibilitate WiFi și aplicație: da
- Durata de viață a bateriei: până la 9 ore
- Alimentare externă: USB-C

Caracteristici fizice și caracteristici de mediu:
- Dimensiune: 158x72x47mm
- Greutate: 465 g
- Impermeabilitate : IP67 (rezistent la praf/impermeabil pentru imersie pe termen scurt)
- Temperatura de funcționare / de depozitare: -20 °C până la +50 °C / -40 °C până la +70 °C