XX CAMERA VIDEO BUSHNELL HD TROPHY WIRELESS BROWN

1.463,80 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.11.9598

Noul Trophy Cam wireless HD trimite instantaneu imagini pe telefonul smartphone prin MMS și / sau e-mail prin intermediul rețelelor GSM și GPRS, pe tabletă şi/sau computer pe e-mail prin GPRS. Acesta oferă acum pre-setări pentru a vă permite să selectați automat țara și furnizorul dvs. după introducerea cartelei SIM, precum și meniul utilizator în 6 limbi de circulaţie internaţională.

Puteți să configurați camera de la distanță prin trimiterea comenzilor speciale prin SMS- de pe telefonul smartphone în orice moment, atât în "Wake" sau "Eco" Mod. Trophy Cam HD wireless este perfectă pentru supravegherea în teren și este instrumentul de supraveghere perfect. Cu noul Trophy Cam HD wireless, puteți păstra acum un ochi vigilent pe tot 24/7!

- Rezoluţie Imagine - 3MP sensor cu 5 MP şi 8 MP interpolare
- Iluminare flash - 33 No-Glow Black LEDs
- Distanţa iluminată(m) - 18m
- Display LCD - 2.4" Color LCD
- Alimentare baterii - AA (4-12) – recomandat Lithium
- Durata de viaţă a bateriilor - 2 luni in modul WAKE (schimbat în ECO mode pentru 50% în plus). Până la 1 an când este dezactivat obţiunea wireless.
- Rezoluţie Video - Full-HD 1920 x 1080p
- Înregistrare audio, setare dată şi oră prin modul wireless, se poate adapta panou solar (doar model VB.119656C), este compatibil cu case pentru siguranţă (doar model VB.11.9659).