XX CAMERA VIDEO BUSHNELL HD NATUREVIEW 14MP GREEN

1.617,90 lei TVA inclus

Cod producator: BUSHNELL VB.11.9740

Bushnell NatureView Live View HD este o camera de monitorizare a vanatului ce poseda proprieteti de impermeabilitate, care înregistrează imagini HD (1920 x 1080p) și imagini de 14MP pe un card SD (până la 32GB). Acesta utilizează un senzor pasiv în infraroșu (PIR), care activează aparatul foto ori de câte ori se detectează căldura și mișcarea în intervalul său de monitorizare (până la 18m de la cameră).
Se livrează și cu două obiective de focalizare apropiată (distanța focală de 46cm și 60cm), care vă permit să obțineți imagini minunate apropiate ale subiectului ales și să îl faceți ideal pentru a vă instala în apropierea unui alimentator de păsări sau a unui post de alimentare.Camera Bushnell NatureView Live View HD înregistrează imagini și clipuri video în culori pline în timpul zilei și, folosind LED-uri în infraroșu, alb-negru pe timp de noapte.
Un ecran de imagine extern care se conectează la camera foto este de asemenea inclus și vă permite să vizualizați cu ușurință imaginile în timp ce vă aflați în câmp.