Cadouri pentru vânători! - Arrow

 

Inspirația este cea mai importantă atunci când căutăm cadouri pentru cei dragi. Dacă ai prieteni vânători, sau poate că tu ești vânător și cauți să-ți faci singur un cadou potrivit, mai jos ai câteva sugestii de cadouri pe care le găsești în magazinele Arrow International.

 


 

Cuțite

Designul și construcția unui cuțit de vânătoare s-au schimbat foarte puțin în ultimii 200 de ani, iar în viitor sunt anticipate schimbări foarte puține. Progresele din metalurgie vor continua să ofere producătorilor de cuțite aliaje noi ce vor fi folosite pentru a îmbunătăți duritatea și durabilitatea produselor. De asemenea, foarte probabil vor exista materiale noi și pentru mâner, cu o mai mare rezistență la impact, suprafețe aderente și alte astfel de proprietăți.

Acestea însă, vor fi schimbări minore și nu vor revoluționa nici designul per ansamblu și nici funcțiile. Cuțitul de vânătoare de azi va continua să-și dovedească utilitatea și rolul fruntaș pe care îl ocupă printre uneltele celor pasionați de activități în aer liber și va fi păstrat cu mândrie și înmânat generațiilor viitoare.


 

Unelte Multifuncționale

Indiferent cum definești tu viața, un multifuncțional te echipează și te pregătește pentru aventurile zilnice sau pentru provocările neașteptate. De aici intervine calitatea fiecăruia de a-și cunoaște cât mai bine prietenii. Un cadou ideal este acela care, pe lângă utilitate, le spune celor apropiați că ii cunoaștem și că știm exact care ar fi uneltele cele mai folosite atât la vânătoare cât și la pescuit sau pentru orice activități inerioare și exterioare. Nu ezitați să dați un click mai sus pentru toate multifuncționalele pe care le găsiți la Arrow, pentru a vă face un top al preferințelor.


 

Lanternele Ledlenser

Ledlenser și-a asumat sarcina de a asigura iluminatul noptea prin accesoriile mobile, oferind iubitorilor de natură mai mult timp pentru a-și desfășura activitatea în aer liber. Pentru ca noaptea să revină la viață în toată splendoarea, Ledlenser a conceput seria Outdoor care include trei frontale și patru lanterne de mână. Lumina este esențială atât în drumețiile montane, pe drumuri forestiere dar și pe apă, în scopul de a identifica potențiale pericole și de a preveni accidentele. Seria Outdoor oferă noi oportunități pentru aventuri independente, având funcțiile, designul și manevrabilitatea produselor special gândite pentru experiențe nocturne în aer liber. Ledlenser lansează trei frontale puternice, MH10, MH6 și MH2, pentru cei ce au nevoie să-și păstreze mâinile libere şi patru lanterne de mână (MT18, MT12, MT8 și MT6).


 

Binocluri

Echipamentul de vânătoare, în general, a fost conceput pentru a ne ajuta atunci când ieșim în teren. Observarea vânatului înaintea și în timpul vânătorii propriu-zise contribuie substanțial la reușita partidei, oferind o mulțime de informații necesare despre poziționarea la un moment dat a vânatului, despre deplasările acestuia la diferite momente ale zilei și așa mai departe. Binoclul este unul dintre elementele de bază ce poate face diferența într-o partidă de vânătoare. Un binoclu performant ne poate permite efectuarea de observații de mare ajutor, oferind imagini clare, la o putere ridicată de mărire, pentru a putea vedea chiar și la cele mai mici detalii pe care peisajul înconjurător le poate ascunde. Alături de claritate, luminozitatea este la fel de importantă, mai ales în lumina scăzută a dimineții sau la lăsarea serii. De mare importanță sunt de asemena dimensiunile binoclului, grutatea acestuia, rezistența la șocuri dar și la condițiile adverse ale vremii, ploaie, ceață, temperaturi excesive, pozitive sau negative.


 

Telemetre

Telemetrul nu este doar un instrument în plus care încarcă și mai mult ghiozdanul sau buzunarul deja mult prea încărcate ale vânătorului. Pentru cei care practică în special vânătoarea la pândă, telemetrul este ideal pentru a stabili de la bun început repere de distanțe între locul unde ne-am așezat și locurile din împrejurimi de unde ar fi cel mai posibil să apară vânatul. În acest fel putem fi stăpâni pe locul nostru și avem posibilitatea de a lua decizii rapid, în cunoștință de cauză.


 

Camere de supraveghere

Cum puteți fi permanent în contact cu natura, inclusiv în momentele când sunteți acasă, la birou sau chiar în trafic? Camera Bushnell Trophy Cam HD Wireless este un dispozitiv demn de anul 2018. Primiți imagini direct pe telefon prin MMS sau e-mail și aveți posibilitatea de a regla aparatul la distanță, prin intermediul unor comenzi prin SMS. Prin Video-urile Full HD 1920x1080p, modul 24H zi/noapte și autonomia de până la un an cu un singur set de baterii, puteți avea ochi peste tot, instantaneu. Calitatea, accesibilitatea și timpul de funcționare fiind asigurate, singura provocare rămâne să găsiți un loc ideal în care să instalați camera, pentru imagini cu adevărat de colecție. Cele mai bune exemple de astfel de imagini puteți găsi pe pagina de facebook: Bushnell Hunting Romania.


 

Blaser

Chiar dacă armele de vânătoare ocupă un rol principal în producția Blaser, atât îmbrăcămintea cât și accesoriile, muniția sau noile optice sunt construite cu aceeași dăruire, inovație și pasiune, fiind total lipsite de compromisuri. Atunci când este rostit, numele „Blaser” stârnește un fior printre vânătorii pasionați, fiind de multe ori sinonim cu perfecțiunea. Flexibilitatea, diversitatea și preocuparea pentru o cât mai bună înțelegere a vânătorilor și a nevoilor acestora, fac din Blaser o sursă premium la care putem apela pentru o multitudine de arme, echipamente și accesorii construite atât pentru vânătorul de rând, cât și personalizate, pentru cei mai creativi și mai pretențioși dintre noi. Indiferent de armele pe care le folosesc cei dragi, un cadou marca Blaser este întotdeauna o afirmație a pasiunii, respectului și perfecțiunii.


 

Garmin Atemos

Noul Atemos este cadoul perfect pentru prietenii noștri vânători care practică vânătoarea cu câini. Sunt multe aspecte de care îți faci griji la vânătoare, iar câinele tău nu trebuie să fie unul din ele. Garmin International, pionierul în sisteme GPS, introduce seria ATEMOS creată pentru urmărirea prin GPS a câinilor. Atemos 50 este dedicat utilizatorilor care doresc performanță în poziționare și operare cu ajutorul tastelor, în timp ce Atemos 100 este perfect pentru cei care preferă touchscreen-ul. Ambele sisteme pot urmări până la 20 de câini pe o rază de maxim 10 km și se updatează la fiecare 5 secunde. Se conectează foarte simplu cu zgărzile K5 și sunt compatibile cu ceasurile fēnix 3 / fēnix 5 sau tactix de la Garmin.


 

Articole pentru întreținerea armelor

Cu toții știm cât de important este să ne menținem armele curate și îngrijite, fie că vorbim de componentele din lemn sau de cele metalice. Supuse permanent atât efectelor arderii pulberii, gazelor și frecării proiectilelor pe interior, cât și a celor datorate influenței precipitațiilor externe, țevile și mecanismul armelor de vânătoare sunt expuse coroziunii și încărcării cu diferite materiale ce pot afecta calitatea acestora și implicit precizia tirului. Uleiurile, soluțiile și accesoriile din portofoliul Arrow sunt ideale pentru a asigura o viață cât mai lungă armelor și marea majoritate au avantajul că pot fi folosite atât pentru arme cât și în alte scopuri și aplicații.


 

Walkstool

Confortul la vânătoare poate face dierența între succes și o simplă drumeție în natură. Același lucru este valabil și atunci când mergeți la pescui. Scaunele fabricate în Suedia au un design foarte ușor, ergonomic ce vă asigură confortul pe un timp îndelungat. Înălțimea este reglabilă, iar materialele folosite îi conferă o greutate aproape neglijabilă, deci puteți căra fără probleme scaunul dumneavoastră pe distanțe lungi fără a depune prea mult efort.


 

Accesorii diverse

 

Imaginile din acest articol au titlu de prezentare.

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 18.02.2019