Korda Compac Camo&SafeRig - o soluție de păstrat echipamentul ordonat - Arrow

Korda - Compac Camo&RigSafe - de Andrei Dumitrescu

Pentru cei meticuloși, ca majoritatea pescarilor de crap, care preferă să-și păstreze echipamentul în ordine și mereu la îndemână, seria cutiilor Compac se încadrează în ceea ce se numește soluția perfectă, pentru că prin modul de utilizare vă va asigura că puteți găsi cu ușurință ceea ce căutați, atunci când aveți nevoie și sunteți în criză de timp - aviz pescarilor de competiție!

Cutiile Compac sunt ideale pentru oricine se află în diferite situații de pescuit, în care sunt necesare diferite monturi pentru tactici diferite, deoarece puteți selecta rapid orice organizator cu monturile și echipamentul potrivit, știind că veți avea tot ce aveți nevoie pentru tactica abordată pentru situația de pe lac.

Există suficient spațiu pentru articole mai mari, cum ar fi markere, sistemul PVA FunnelWeb, Krusha, Kutter, Zig Line, Zig Floats și tot felul de alte articole, care pot fi așezate în partea de jos a cutiei, deasupra putând fi așezate cutiile SafeRigs  plus cutii de accesorii, împreună cu alte articole.

Un avantaj important pentru ce am spus despre rapiditatea alegerii cutiei potrivite - capacele cutiilor Compac Camo sunt transparente, fapt ce ajută la identificarea rapidă a cutiei potrivite.

La fel ca toate celelalte cutii din gama Compac, modelele utilizate de mine sunt realizate din EVA de înaltă calitate, rezistente și ușoare, ușor de depozitat, când partida s-a încheiat.

Am ales trei dintre dimensiunile cele mai uzuale - Compac Camo 100, Compac Camo 125 și Compac Camo 200:

https://bit.ly/CompacCamo

Cât despre cutiile Korda RigSafe și TackleSafe, acestea sunt din plastic rezistent la impact, ceea ce înseamnă că este foarte sigur, fiind finisate cu cauciuc moale, care permite o aderență bună chiar și atunci când ești ud pe mâini. 

Deși parte din aceste caracterisitici se regăsesc și la alți producători, totuși RigSafe și TackleSafe de la Korda au un plus de eleganță și atenție la finisaje

https://bit.ly/Tackle_Safe

https://bit.ly/RigsSafe

 

Andrei Dumitrescu

 

 

 

 

 

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 15.06.2022