LANSETA SPINNING XX LANS.DAIWA 2BUC.PROREX AGS 2,40M/10-30G

897,76 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11290.240

Seria Daiwa Prorex de răpitor, include desigur o serie de lansete premium, care sunt echipate cu aproape toate noutăţile tehnice japoneze, lansate de DAIWA la conceperea lansetelor.
Lansetele Prorex AGS impresionează prin greutatea lor redusă și blank-ul rigid, care oferă o acțiune de vârf senzitivă. Materialul nanoplus SVF asigură greutatea redusă şi agerimea blank-ului. Datorită utilizării tehnologiei nano la materialul din fibră de carbon, lansetele au devenit mai ușoare și mai rezistente în același timp. Blank-ul transmite fiecare mișcare a nălucilor direct în secțiunea mânerului și veţi simțiți fiecare acţiunea fiecărei năluci, chiar și cele soft. Construcţia tip X45 a blank-ului reduce răsucirea în timpul lansării și permite aruncarea mai bine direcționată. O acțiune chiar cu o curbă optimă de îndoire sub presiune este garantată prin îmbinarea pe spigot V-joint. Un element suplimentar este utilizarea exclusivă a inelelor cu frame din fibră de carbon AGS DAIWA, care sunt semnificativ mai ușoare în comparație
cu inelele convenționale, fiind optimizate în plus, acțiunea lansetei și sensivitatea. Astfel, lansetele reacționează extrem de rapid și nu au aproape nici un efort de răsucire - consecinţa sunt lansările lungi şi precise.

► Blank carbon fibră SVF®
► Carbon nanoplus
► Inele AGS® fibră carbon
► Fibră carbon X45®
► V-Joint® spigot
► Mandrină DAIWA®ergonomică
► Mâner finisat Hard-EVA premium
► Prindere cârlig detașabilă
► Husă pentru transport exclusivistă

Specificatii:
Lungime: 2,40m cm
Numar tronsoane: 2buc
Lungime tronsoane: 127 cm
Putere de aruncare: MEDIUM g
Numar inele: 8
Greutate: 120 g