LANSETA SPINNING XX LANS.DAIWA 2BUC. MORETHAN EXPERT AGS 2,62M/7-35G

2.823,27 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11106.267

De-a lungul anilor, numele Morethan este sinonim pentru cea mai înaltă calitate în proiectarea lansetelor DAIWA Japan. Toate blank-urile au fost relizate cu cea mai recentă tehnologie de către inginerii japonezi DAIWA
și în combinație cu inelele exclusiviste de firă de carbon AGS, oferă un sentiment și o sensitivitate incredibilă la pescuit. Lansetele Expert sunt reale mașini de lansat și sunt alegerea perfectă pentru pescuitul ambițios la păstrăv de mare, de pe coastă - desigur, lansetele Morethan Expert AGS sunt, de asemenea, potrivite pentru pescuitul de șalău și stiucă cu shad-uri de dimensiuni medii 10-15cm.
Blank-ul de carbon Super SVF Compile-X, cu construcție din firă de carbon X45 și tehnologie Nanoplus, nu numai că permite aruncări extrem de lungi și exacte, dar asigură și controlul optim al nălucii și detectarea mușcăturii. Îmbinarea exclusivistă V-Joint garantează o curbă perfectă de îndoire armonică sub tensiune. Materialul Nanoplus se îngrijește de cea mai mare rezistență în sarcină și permite proiectarea unor lansete extrem de ușoare, dar totuși durabile - modelul de 3.28m cântărește doar 146g, incredibil! Competențe neegalate la designul lansetelor - fabricat de DAIWA!

► Fibră carbon Super SVF® Compile-X
► Fibră carbon X45®
► Carbon nanoplus
► V-Joint® spigot
► Mâner fiisat Hard-EVA fabricat în Japonia
► Mandrină originală DAIWA®
► Inele AGS® firă carbon
► Inele Fuji® SiC
► Husă căptuşită

Specificatii:
Lungime: 2,70m cm
Numar tronsoane: 2buc
Lungime tronsoane: 135 cm
Putere de aruncare: MEDIUM HEAVY g
Numar inele: 8
Greutate: 120 g