DAIWA 2BUC.PROREX BAITCAST 2,40M/40-120G

686,24 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.11301.245

Lanseta Daiwa Prorex Baitcaster Rod a fost conceputa special pentru pescuitul la stiuca, salaul sau bibanul. Daca visati la capturi impresionante aceasta lanseta va poate indeplini aceasta dorinta, cu ajutorul blankului din Cabon HVF X45. Fibrele de carbon HVF au un volum mai dens, pentru a imbunatati integritatea structurala generala a blank-ului.

Aceste fibre sunt aranjate in trei directii in jurul axei blankului, inclusiv la 45 de grade cu ajutorul tehnologiei de impletire X45. Astfel se reduce rasucirea si se imbunatateste precizia la turnare, obtinandu-se astfel o curba neteda de indoire. Aceasta curba este, de asemenea, ajutata de o articulatie subtire "V-Joint" intre varf si miez, ceea ce promoveaza o distributie mai buna a fortelor in timpul lanseurilor.

Manerul este pozitionat astfel incat doua degete pot ramane in contact direct cu blankul in orice moment. Aceasta atingere directa promoveaza o senzitivitate ridicata in blank si maner, maximizand sansele ca pestele sa fie intepat mai usor. Inelele de oxid de titan sunt rezistente la uzura, fiind ideale pentru utilizarea firelor textile impletite.

Specificatii:
Lungime: 2,20m cm
Numar tronsoane: 2buc
Lungime tronsoane: 126 cm
Putere de aruncare: HEAVY g
Numar inele: 10
Greutate: 191 g