LEDLENSER LANTERNA P7R SIGNATURE 2000LM/LI-ION +CABLU USB

807,00 lei TVA inclus

Cod producator: LEDLENSER A8.Z502190

Un Ledlenser P7R este întotdeauna o declarație. P7R Signature este versiunea high-end a acestei lanterne aproape legendare. Acest lucru este asigurat de valorile sale externe și interne, cum ar fi cei 2000 de lumeni în boost. Datorită suprafeței anodizate dure și protecției IP68 împotriva apei și prafului, P7R Signature este incredibil de robustă și durabilă. Cu tehnologia de pionierat Smart Light, funcțiile de iluminare ale lămpii pot fi programate individual. Comutatorul de mod de lângă comutatorul frontal oferă patru poziții separate pentru acesta. Alte argumente convingătoare pentru P7R Signature sunt sistemul patentat³ Advanced Focus, funcția suplimentară de lumină roșie, sistemul practic de încărcare magnetică și redarea naturală a culorilor.

- Lanternă clasică premium cu până la 2000 de lumeni, numeroase tehnologii Ledlenser dovedite și redare deosebit de naturală a culorilor (CRI 80)
- Comutator de mod pentru acces direct la funcțiile de iluminare personalizate datorită tehnologiei Smart Light
- Lumină roșie suplimentară pe partea laterală a carcasei, de exemplu, pentru a menține vederea pe timp de noapte în întuneric
- Materialul carcasei anodizat dur pentru protecție suplimentară împotriva uzurii și coroziunii
- Încărcare a bateriei cu suport de perete și sistem de încărcare magnetică

Specificatii:
Tip: Lanterne
Aplicatie: de mana
Tip de led: 1 x LED / 80 CRI / K - K
Luminozitate: max.2000-min.15 lm
Distanta maxima de iluminat: max.330-min.20 m
Durata de viata a bateriilor: min.2-max.90 h
Model baterie: 21700 3.7V
Lungime: 165 mm