SAVAGE GEAR OSCILANTA MICRO SKIPPER 4CM/5G S SARDINE

  • Distribuie pe:

39,64 lei TVA inclus

Cod producator: SAVAGE GEAR F.SG.77944

Naluca Savage Gear Micro Skipper Papalina este cu adevărat unică. Nu este o lingură și nici un jig metalic. Comparativ cu jigurile din plumb, Micro Skipper este mai ușor, dar mai voluminos. Greutatea sa combinată cu forma sa unică asimetrică a corpului, produce o poziție dificilă în evoluție, care nu poate fi imitată de alte năluci metalice.

Arunc-o de câteva ori și vei prinde în cel mai scurt timp Aji, Dorada, Macrou, Pește-ac, Biban și aproape orice alt răpitor de apă sărată. Gama sa include două modele de 5 și 9 gr care acoperă Heavy Rock Fishing și Spinning.

Acest stil de spinner, atunci când este în mișcare, imită un mic pește momeală care înoată rapid și evoluează neregulat. Este înarmat cu un ancoră puternică triplă cu aplicație de reacție care imită o coadă mică de pește.

Se poate folosi Savage Gear Micro Skipper foarte ușor, la fel ca o lingură. Poate fi aruncat foarte departe și apoi pur și simplu să recupereze într-un ritm constant, alternând viteza de recuperare și permițându-i să se miște fie pe o axă orizontală, fie lăsați-l să se scufunde și să recuperați din nou. Simțiți-vă liber să experimentați smucindu-l și zvâcnindu-l exact ca un jig. Încercați „Slow Fall”, „Irregular Darting”, „Twitching” sau „Jerking” și decideți asupra acțiunii dvs. preferate. În timpul unei recuperări lente și stabile, când Micro Skipper întâlnește curentul de apă, are loc o acțiune dezechilibrată neașteptată, care provoacă răspunsul răpitorilor din apropiere. În plus, dacă încercați o recuperare în viteză cu vârful lansetei îndreptată în sus, veți crea cu ușurință un efect de salt al unui pește panicat, la suprafață. În funcție de tehnica pe care o vei folosi, poți viza diferite specii cu Micro Skipper.

Biban – Recuperare lentă și constantă, cu ridicare și cădere

Dorada – Recuperare constantă cu stropire la suprafață

Dorada roșie - Recuperare lentă până la constantă, aproape de fund

Specii în migrație - Se recomandă recuperare și sărituri de mare viteză, acțiuni de panică aproape de suprafață cu acțiuni flash, cum ar fi twitching și jercking.


- Acțiune extremă de micro sărituri
- Design long cast
- Ancoră triplă cu skirt
- Finisare excelentă

Specificatii:
Tip nălucă: Lingură
Model nălucă: Oscilantă
Lungime: 6,0 cm
Greutate: 9,0 g
Culoare: Sardine