GECO LUNETA 1,7-10X42 4A/IR/30MM

  • Distribuie pe:

2.693,50 lei TVA inclus

Cod producator: GECO VG.2318922

entru toti cei care cauta o luneta de vanatoare, de buna calitate dar nu scumpa, GECO a devenit o optiune serioasa.
De curand, cunoscutul fabricant german de munitie, membru al concernului Ruag Ammotec a lansat propria serie de lunete de vanatoare.
Noile produse, lunete de vanatoare, sunt maniabile si compacte, convingand prin calitate optica si mecanica la un pret imbietor. In mod evident aceasta linie optica nu doreste sa concureaze fabricantii de top.
Lunetele de vanatoare GECO sunt dezvoltate pentru a corespunde nevoilor vanatorului european, oferind precizie tehnica si fiabilitate.
Intreaga serie dispune de tub de aluminiu aeronautic, dintr-o singura bucata cu diametru de 30 de mm. si un design modern.
Anodizarea dura a corpului lunetei, asigura buna protectie impotriva socurilor si a zgarieturilor ce pot interveni la vanatoare.
Atat tehnologia folosita cat si lentilele construite din sticla optica de calitate cu tratament antireflex, genereaza un camp vizual generos, fara efect de tunel, ce permite detectarea rapida a tintei in orice situatie de vanatoare.
Transmisia luminoasa de 92% asigura o imagine neutra si clara, timp indelungat si dupa apusul soarelui. Reticolul iluminat este de tip 4 german si are 11 trepte de reglaj, cu punct neutru intre intensitati. Plaja de reglaj este suficienta pentru a folosi punctul luminos atat ziua cat si in conditii de luminozitate redusa.
Turetele de reglaj sunt acoperite, prezinta click-uri clare si audibile. Originea turetelor se poate reseta iar in unul dintre capacele turetelor exista loc de depozitare pentru bateria de rezerva.
Produsele optice din gama GECO ofera tot ce aveti nevoie pentru a vana in conditii bune.
Modele disponibile :

GECO 1.7-10X42 IR – Luneta universala ce poate fi folosita atat la goana cat si la panda. Obiectivul de 42 de mm asigura o vizibilitate buna si la crepuscul. Camp vizual maxim de 22.5 metri, lungimea lunetei 310 mm, greutate 563 grame, reticol 4 iluminat pt zi si noapte.

Specificatii:
Tip: Lunete
Factor crepuscular: *
Greutate: 615 g
Lungime: 310 mm
Câmp vizual: 22,5 - 3,7 m@100m
Corecţie dioptrie: * dpt.
Diametrul cercului luminos pe ocular: * mm
Distanţa optimă ocular-ochi: * mm
Ajustare / click: * cm@100m
Ajustare: * m@100m