MULINETA DAIWA EMBLEM 45 SCW QD TYPE R

1.211,04 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.EM45SCWQDR

Emblem Surf 35 Type R este rezultatul cercetărilor efectuate pe teren de echipele Team Daiwa de pe coastele Peninsulei Iberice. Ascultându-i pe cei mai buni pescari de surfcasting, inginerii Daiwa au proiectat mulineta cea mai potrivită pentru nevoile lor, rămânând în același timp concentrat pe distanțele de aruncare. Este rezistentă la apă datorită etanșărilor Daiwa MagSealed. Pentru a face față tuturor situațiilor posibile, mulineta are doi tamburi suplimentari, adică 3 tamburi în total. Uneori, este mai bine să optați pentru un fir suficient de puternic pentru a face față condițiilor dificile (furtuni, valuri și curenți puternici sau zone stâncoase). Cu toate acestea, în condiții bune de vreme, când trebuie să aduci peștele de foarte departe, este mai bine să optezi pentru un nailon fin sau foarte fin (sub 20/100).

Pentru a-și îmbunătăți distanța de aruncare, specialiștii în surfcasting folosesc nailon cu diametru foarte mic, adesea mai mic de 20/100. Noul Emblem Type-R are capacitate de 300 m de 18/100. Acest format al tamburului limitează riscurile încurcărilor.

Pentru a îmbunătăți performanța la pescuit, Daiwa a dezvoltat un nou sistem de oscilație care reduce încurcăturile și îmbunătățește așezarea firului pe tambur. Datorită așezării încrucișate lente, firul iese de pe tambur perfect la aruncare și vă permite să aruncați la o distanță mai mare. Acesta este un punct cheie pentru firele subțiri, mai fragile.

- Sistem de frânare Quick Drag
- Rulmenți: 6 + 1
- Carcasă și rotor din policarbonat DS4
- 3 tamburi de aluminiu
- Sistem Slow Cross Wrap de așezare a firului
- Manivela pliabilă din aluminiu
- Clip HIP pentru fir, montat pe un amortizor, foarte robust pentru a marca distanța de aruncare fără a risca ruperea

Specificatii:
Tip mulineta: Surf
Marime: 4500
Capacitate tambur: 0,35 / 300 ; 0,18 / 300 mm / m
Număr rulmenţi: 6+1
Raport de recuperare: 4,9:1
Recuperare pe tura manivelă: 104 cm
Greutate: 630 g