MULINETA DAIWA EMBLEM SURF 19 45 SCW QD 6+1RUL/300MX035MM/4,9:1

1.262,55 lei TVA inclus

Cod producator: DAIWA D.EMS1945SCWQD

Emblem Surf SCW este omologul lui Emblem Carp, realizat pentru pescuitul pe mare. Această mulinetă puternică are protecție sporită împotriva elementelor extreme, pentru o durată de viață unică. Corpul este protejat de ulei MagSealed, ce realizează un câmp magnetic pentru a preveni pătrunderea apei și a impurităților chiar și în timpul funcționării. Cei 6 rulmenti sunt tratați împotriva coroziunii. Această mulinetă are tambur de dimensiunea 35 sau 45 cu o cursă a axului de 35 și, respectiv, 45 mm. Carcasa din policarbonat ii aduce o reducere semnificativa a greutății.Vine cu doi tamburi de capacitati diferite si complementare.

Modelul SCW are o oscilație lentă numită Slow CrossWrap. Modelul CW are o oscilație moderată. Astfel, modelul SCW oferă o așezare a firului mai precisă spiră lângă spiră în timpul recuperării. Mulți pasionați de surfcasting au o preferință pentru această funcție. Acum se pot bucura de acea oscilație lentă doar cu calitatea Daiwa. A reușit să combine oscilația lentă și recuperarea rapidă: recuperează de la 1,04 până la 1,06 m de fir la fiecare rotire a mânerului!

Sistemul de frânare QD permite, într-o jumătate de rotire a butonului de frână, trecerea dintr-un mod „eliberare” (frână liberă) la un mod „combat” (frână aplicată). Clema de fir rotundă HIP montată pe un arc de înaltă calitate vă permite să vă marcați distanța de aruncare pentru a repoziționa ansamblul de nădire în același loc la următoarea aruncare.

- Frână rapidă Quick Drag
- Forța de frânare 15kg
- Rulmenti: 6 + 1
- Cadru și rotor din policarbonat pentru mai multă rezistență, păstrând în același timp grutatea redusă
- Tambur și tambur rezervă din aluminiu
- Așezarea firului pe tambur cu oscilație lentă (Slow Cross Wrap)
- Mâner pliabil din aluminiu
- Ghidaj firt anti-încurcare pe arbore și rotor, împiedicând firul să treacă pe sub tambur
- Clip metalic HIP pentru fir cu amortizor, foarte robust pentru a vă marca distanța de aruncare fără a risca ruperea

Specificatii:
Tip mulineta: Surf
Marime: 5000
Capacitate tambur: 0,35 / 300 mm / m
Număr rulmenţi: 6+1
Raport de recuperare: 4,9:1
Recuperare pe tura manivelă: 104 cm
Greutate: 630 g